Melis Sezen annesini paylaştı! Benzerlikleri şaşırttı

Sadakatsiz'in Derin'i oyuncu Melis Sezen sosyal medya hesabından annesini paylaştı. Annesi ile benzerliği herkesi şaşırttı.

Son olarak Sadakatsiz dizisinde canlandırıdığı Derin karakteriyle çok beğenilen güzel oyuncu Melis Sezen son paylaşımıyla sosyal medyaya damga vurdu. Sezen annesi Nursel Sezen'in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. 

BENZERLİKLERİ ŞAŞIRTTI!

25 yaşındaki oyuncu, gönderisinde "Canım annem, en değerli varlığım sonsuz şükür varlığına. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın. Adın gibi ışıl ışıl olsun ömrün, seni çok seviyoruz" ifadelerine yer verdi.

Melis sezenin annesi

Melis sezenin annesi

Sezen'in annesini gören birçok sosyal medya kullanıcısı "Annesi değil ablası sanki" yorumunda bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bergüzar Korel keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı!

 

Başkan Erdoğan'dan yeni yüzyıl paylaşımı geldi! Bu bir "Hürriyet Çağrısı"

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan'dan yeni yüzyıl paylaşımı geldi! Bu bir "Hürriyet Çağrısı"
Mert Ramazan Demir hayranlarını kırmadı! Trafiğin ortasında...

İLİŞKİLİ HABER

Mert Ramazan Demir hayranlarını kırmadı! Trafiğin ortasında...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0