Pelin Karahan yeni rolü ile dikkatleri üzerine çekti! Bütün oynadığı dizileri unutturacak

Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan ve dizi sektöründe aranan isimler arasına giren Pelin Karahan, yeni bir dizi projesine imza attı. Sevenleri tarafından merakla beklenen ve tüm dizideki rollerini unutturacak yeni dizisi merakla bekleniyor.

Muhteşem Yüzyıl, Yeter, Kavak Yelleri ve son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde oynayan Pelin Karahan, uzun zamandır televizyon ekranlarında yer almıyor. İki erkek çocuk annesi olan Karahan magazin gündeminde eşinin geçirdiği kaza sonucu haberiyle gündeme gelmişti. Şimdilerde ise yeni projesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

pelin karalı yeni projesi ile gündeme geldi

pelin karalı yeni projesi ile gündeme geldi

YENİ DİZİSİ OLAY OLACAK

Oyunculuğu ve yaşam hayatıyla sıkı takip edilen Pelin Karahan, TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Şebeke" adlı dizide Furkan Palalı ile başrolü paylaşacak. TRT Dijital için çekilecek dizi polisiye macera türünde sevenleri ile buluşacak.

furkan palalı ve pelin karalı aynı dizide rol alacak

furkan palalı ve pelin karalı aynı dizide rol alacak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mert Ramazan Demir hayranlarını kırmadı! Trafiğin ortasında...

 

The Walking Dead filminin bugün son bölümünü yayımlıyor! 12 yıl sonra veda ediyor

İLİŞKİLİ HABER

The Walking Dead filminin bugün son bölümünü yayımlıyor! 12 yıl sonra veda ediyor

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0