Zeynep Bastık Katar'da rüzgar gibi esti! Performansı ortalığı yıktı geçti

Son dönemlerde 'Ara ara' adlı şarkısıyla en çok dinlenenler listesinde olan şarkıcı Zeynep Bastık, Katar 2022 Dünya Kupası kapsamında dünyaca ünlü yıldızlarla sahne aldı. Bastık, Official Fifa Fan Fest kapsamında yapılan organizasyonda önceki gece Al Bidda Park’ta 45 binden fazla kişiye muhteşem bir konser verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Söylediği şarkıların yanı sıra yaptığı düetlerle adından çokça söz ettiren genç şarkıcı Zeynep Bastık, önceki gece Katar'ın havasını değiştirdi. Katar 2022 Dünya Kupası'nda sahne alarak Türkiye'yi temsil eden Bastık, Al Bidda Park’ta 45 binden fazla kişinin karşısına çıktı. Ünlü şarkıcı repertuvarıyla olduğu kadar enerjisiyle de geceye damgasını vurdu.

"BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

Zeynep Bastık Katarda rüzgar gibi esti

Zeynep Bastık Katarda rüzgar gibi esti

İngilizce olarak "Burada olduğum için çok heyecanlıyım ellerim titriyor" diyen Zeynep Bastık, konserini en önde ellerinde bayraklarıyla izlemeye gelen Türklerin tezahüratları karşısında "Ağlarım yapmayın" ifadelerini kullandı.

Zeynep Bastık Katarda hayranlarıyla buluştu

Zeynep Bastık Katarda hayranlarıyla buluştu

Zeynep Bastık Al Bidda Park konserinde kıyafet olarak Raisa Vanessa, mücevher olarak The Ninon tasarımını tercih ederek adeta göz kamaştırdı.

Zeynep Bastık

Zeynep Bastık

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLARLA AYNI SAHNEYE ÇIKTI

Şarkıcı, 24 Kasım tarihinde Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi yıldız isimlerle aynı sahneyi paylaştı.

Kate Middleton'ın Aşıklar Düğümü tacındaki büyük sır! Yıllardır saklanıyordu ama...

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton'ın Aşıklar Düğümü tacındaki büyük sır! Yıllardır saklanıyordu ama...

BİR YORUM YAPIN 5

İSMAİL 1 yıl önce

Helal olsun. En azından dünya yıldızları ile ülkemizi temsil edecek biri.

DOĞRUsÖZ 1 yıl önce

Bu ne yahu böyle ? Hiç beğenmedim :( İnanın bizim sanatçılardan Musa Erolu gönderip bir "ERİK DALI " çalsa Arap Yarım Adası oynardı. Bu fırsatta kaçmış .

adem 1 yıl önce

havasımı değişecek ahlakımı bu nasıl iştir müslüman tavrını neye göre koyacak

Toplam 10 beğeni

Kral 1 yıl önce

Bu dünya futbollu mu dünya şarkı yarışması mı? Sanıyorum futbolda bir halt edemiyoruz öyleyse bizde dansözlükte yarışalım demişler.

Toplam 11 beğeni

hakkı 1 yıl önce

Kalite yerlerde Bu kim yaaa

Toplam 11 beğeni