Sergen Deveci'den hasta yatağında ilk paylaşımı geldi! "Kaybettiğimiz canlarımıza..."

Turne dönüşü talihsiz bir kaza geçiren ve meslektaşlarından bazılarını kaybeden ünlü oyuncu Serkan Deveci, ameliyata alınmasının ardından önlem amaçlı yoğun bakıma alınıp uyutulmuştu. Kendine gelen oyuncu sevenlerine ilk haberi fotoğraf paylaşarak verdi.

Ekibiyle birlikte 'Baş Belası' adlı tiyatroyu sergilemek için Amasya turnesinde olan ve dönüşte ekibiyle birlikte talihsiz bir kaza geçiren Serkan Deveci, ambulans uçakla İstanbul'da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 8 kişinin ağır yaralandığı kazada Serkan Deveci ameliyata alınmasının ardından kontrol amaçlı uyutulmuştu. Kendini iyi hisseden ve durumu iyi olan Sergen Deveci'den ilk paylaşım geldi.

Sergen  Deveci

Sergen Deveci

HASTA YATAĞINDA İLK PAYLAŞIMI GELDİ!

Meslektaşlarından 3 kişinin yaşamını yitirdiği ve kazadan kendisinin sağ kurtulduğu Sergen Deveci ilk paylaşımını hastanede çekildiği fotoğrafa şu notu düşerek sevenleri ile paylaştı: "Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah'tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin" dedi.

Serkan Deveciden ilk paylaşım geldi

Serkan Deveciden ilk paylaşım geldi

NE OLMUŞTU?

BOYUN VE OMURGASINDA KIRIKLAR MEYDANA GELDİ

Kazadan sonra acile kaldırılan Sergen Deveci'nin boynunda ve omurgasında kırıklar meydana geldiği öğrenilmişti. Hastanenin Medikal Direktörü Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, Deveci'nin sağlık durumu ve ameliyatla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Sergen deveci doktor açıklaması

Sergen deveci doktor açıklaması

"MORELİ GAYET YERİNDE ESPİRİLER YAPIYOR"

Dün akşam  müdahalede bulunan ve Sergen Deveci'nin durumu hakkında doktor şu sözlere değinmişti:

"Kendisinin boynunda, omurgalarında kırık var. Kırığa bağlı olarak bir ameliyat olmasına karar verildi. Tüm hazırlıkları yapıldı; kendisini biraz önce ziyaret ettim. Morali gayet yerinde, espriler yapıyor. İyi olacağına inanıyor. Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu hocamız omurga cerrahisi konusunda zaten isim yapmış birisi. Kendisi birazdan ameliyata alınacak. Umarım ameliyat da başarılı geçecek. Tüm dileklerimiz onun iyileşmesi yönünde" demişti.

KAZA SONRASI KÖPEĞİYLE İLK BULUŞMA ANI!

Turne dönüşü kaza geçiren ve ameliyata alınan Sergen Deveci, hastanede bir yakının kucağında köpeği Sherlock'u getirmesiyle yaşanan buluşma anı sosyal medyada çok tıklanmıştı.

İşte Sergen Deveci'nin köpeği ile buluşma anları:

Nükhet Duru'dan tayt açıklaması: "Her şeyin bir adabı var"

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru'dan tayt açıklaması: "Her şeyin bir adabı var"
Merve Boluğur'un boşanma davası görüldü!  44 gün süren evlilik...

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur'un boşanma davası görüldü! 44 gün süren evlilik...
Kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'e veda!

İLİŞKİLİ HABER

Kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'e veda!
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran kaza paylaşımı! "Allah düşmanımın başına vermesin..."

İLİŞKİLİ HABER

Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran kaza paylaşımı! "Allah düşmanımın başına vermesin..."
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0