İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu itirafı: Parayla işi olmamış konserlerini hep bağışlamış!

2007 yılında vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Barış Akarsu'nun bilinmeyenlerini ilk kez anlatan İsmail Ege Şaşmaz'ın "Barış Akarsu Akademi Türkiye sonrası 250 konserinin 200'ünü yardım olarak düzenlemiş" açıklamalarıyla kalpleri ısıttı.

Merhum sanatçı Barış Akarsu'nun hayatının anlatıldığı Barış Akarsu "Merhaba" filmi 18 Kasım'da vizyona girdi. Güzel kalbi ve kişiliğiyle tüm Türkiye'nin sevgisini kazanan Akarsu'nun hayatının anlatıldığı film, sinemaseverlerden tam not alırken başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz çok özel açıklamalarda bulundu. 

İsmail Ege Şaşmaz duygulandırdı: Barış Akarsu ününü insanlara yardım etmek için kullanırdı!İLİŞKİLİ HABERİsmail Ege Şaşmaz duygulandırdı: Barış Akarsu ününü insanlara yardım etmek için kullanırdı!

Ünlü sanatçının hayatına dair merak edilenleri anlatan Şaşmaz, "Barış Akarsu'nun yardımsever bir insan olduğunu biliyordum ama bu kadar olabileceğini düşünmemiştim. Barış Akarsu Akademi Türkiye sonrası 250 konserinin 200'ünü yardım olarak düzenlemiş. Çoğu sanatçı böyle bir şey yapmıyor ve üstelik Barış bunu göstere göstere de yapmamış. Kendi konserine bilet dahi alıp yardımlarda bulunmuş. Parayla pek işi olmayan bir insanmış. Parayı insanları mutlu etmek ve hastalıklarını gidermek için kullanmaya çalışıyormuş" şeklinde konuştu. 

Barış Akarsu

Barış Akarsu

TRT'den çocuklara bir müjde daha! 'Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu'nun vizyon tarihi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

TRT'den çocuklara bir müjde daha! 'Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu'nun vizyon tarihi belli oldu
Joe Biden'ın torunu Naomi Biden'dan şaşırtan itiraf: Gelinliğim taklittir!

İLİŞKİLİ HABER

Joe Biden'ın torunu Naomi Biden'dan şaşırtan itiraf: Gelinliğim taklittir!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

nana 1 yıl önce

film seyredilsin diye kurnazlık yapıyorlar