Sinan Akçıl konseri ilginç anlara imza attı! Öğrenciler sahneye onlarca...

Gençlik ve Spor Bakanlığının proje kapsamında düzenlenen Sinan Akçıl konseri ilginç anlara imza attı. Konserin ilerleyen dakikalarında Celal Bayar üniversite öğrencileri sahneye onlarca mesir macunu fırlattı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi kapsamında düzenlenen ve Sinan Akçıl konseriyle bir araya gelen Celal Bayar üniversite öğrencileri eğlenceli anlar yaşadı. Yoğun ilgi gören konserde Akçıl, "İlk defa bir konserde bu kadar yoruluyorum, resmen enerjim kalmadı" söylemlerinde bulundu. 

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

SAHNEYE MESİR MACUNU YAĞDI

Hava koşullarının kötü olmasından dolayı  Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen konsere binlerce öğrenci akın etti. Sınav stresinden arınan öğrenciler konserde eğlenceli anlar yaşadı. Konserin ilerleyen dakikalarında öğrenciler sahneye mesir macunu attılar. Sahneye atılan mesir macunlarından birini yiyen Sinan Akçıl, "Size helal olsun sahneye telefon ve başka şeyler atmaya son. Artık sahneye yöresel ürünler atın" dedi.

Sinan Akçıl konser anında mesir macunu yağmuruna tutuldu

Sinan Akçıl konser anında mesir macunu yağmuruna tutuldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Kalın Aybüke Öğretmen ve tüm şehitler için Mağusa Limanı türküsünü seslendirdi!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0