Gamze Özçelik beklenmeyen haberi duyurdu! Bu defa da...

Oyunculuğu bırakarak kurduğu dernekle birlikte tüm dünyada ihtiyaç sahiplerine yardım eden Gamze Özçelik son hareketiyle yine gönülleri fethetti. Özçelik, Afirka'da yer alan Gana'da sayısız insanın dünyasını aydınlattı. Her hareketi yakından takip edilen sevilen isim binlerce kişinin katarak ameliyatını yaptırdıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneğiyle ilkleri başarmaya devam ediyor. Özçelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Ünlü isim yardıma muhtaç insanlara yardım elini uzatırken bir yandan binlerce kişinin katarak ameliyatını yaptırdı. 

GAMZE ÖZÇELİK HAREKETİYLE TAKDİR TOPLADI

Ünlü isim, "Ameliyatlarımız her ay düzenli olarak devam ediyor" diyerek duyurdu. Özçelik, kurucusu olduğu dernekte Afrika Gana'nın Yendi şehrinde gerçekleştirdikleri katarakt ameliyatları ile ilgili daha detaylı bilgi paylaştı. İşte ünlü oyuncunun gönülleri fetheden o hareketi:

"Düzenli olarak devam eden katarakt ameliyatlarımızı bu sefer Gana’nın kuzeyinde ve başkente yaklaşık 15 saat mesafede bulunan Yendi şehrinde gerçekleştirdik.

Müslümanların yoğunlukta olduğu bu bölgede, halk toprak gibi göze zarar verebilen işlerde çalışıyor, kullanılan sular da çoğunlukla kirli ve bakteri üreten sular olması sebebiyle tehlike artıyor.

Desteklerinizle 301 kişinin daha gözlerinin açılmasına vesile olarak 1827 kişiye ulaşmış olduk."

Dünyanın birçok yerinde yardıma muhtaç fakir ülkelere yemek, burs, okul ihtiyaçları, su kuyusu, 'Hz Hatice Külliyesi' gibi kalacak yer gibi yardımlarda bulunan Gamze Özçelik'in bu hareketi de birçok sosyal medya kullanıcısı tarafında beğeni yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gamze Özçelik'ten heyecanlandıran haber! Yayınladığı videoyla mutlu haberi paylaştı

Bill Gates'in kızı Jennifer Gates hamile! Dünyanın en zengin bebeği olacak

İLİŞKİLİ HABER

Bill Gates'in kızı Jennifer Gates hamile! Dünyanın en zengin bebeği olacak
Hasan Kaçan'dan yıllar sonra gelen Ekmek Teknesi itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Hasan Kaçan'dan yıllar sonra gelen Ekmek Teknesi itirafı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Ömer 1 yıl önce

Allah razı olsun

Toplam 1 beğeni

Vcd 1 yıl önce

Allah razı olsun güzel insan, ayağın taşa deymesin, Yolun aydınlık olsun

Toplam 1 beğeni

Mehmet Aksaray 1 yıl önce

massallahh seviyoruz seni

Toplam 4 beğeni

mavi joker 1 yıl önce

helal olsun gamze hanıma .gercekten kendını topladı allahın yardımıyla.baska sanatcılar bıgıbı degıl kapanmıs ne guzel amelını kurtarmıs ınsl.allah gamze kardesmıze herzaman yardım etsın .

Toplam 4 beğeni