Burcu Esmersoy'un en mutlu günü! Eylül 2023'te...

Ünlü sunucu ve güzel Burcu Esmersoy'dan sevindiren haber geldi. Yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu Nazım Akmandil ile 2023'te nikah masasına oturacak.

2007 Türkiye güzeli Burcu Esmersoy geçtiğimiz günlerde 1 yıldır birlikte olduğu Nazım Akmandil'den İtalya'da evlilik teklifi almıştı. Otellerin dolu olmasıyla evliliklerini erteleyen ünlü çiftten müjdeli haber geldi.

Esmersoy, daha önce otel engeline takıldıklarını ve tarih belirleyemediklerini söylemişti. Esmersoy, Eylül 2023'te kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile nikah masasına oturacak. 

Çift kaporayı ödeyip, günü nikah için kapattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

59 yaşında olan Seda Sayan estetik dozunu kaçırdı! Son hali herkesi şaşırttı 

 

Kadir Doğulu ilham kaynağını açıkladı! Duyanları mest etti

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu ilham kaynağını açıkladı! Duyanları mest etti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0