Hattuç Hala Şerif Sezer'in kızı da meğer oyuncuymuş!

Yalı Çapkını'nda Hattuç Hala karakterine hayat veren usta oyuncu Şerif Sezer hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Meğer Şerif Sezer'in kızı da oyuncuymuş.

Şimdilerde Star TV'de ekrana getirilen Yalı Çapkını'nda Hattuç Hala karakteriyle gündemden düşmeyen Şerif Sezer yeni bölümünün yayınlanmasıyla gündeme geldi. Sezer, başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen isimler arasında yerini alıyor. Sezer'in kızı da kendisi gibi oyuncu çıktı.

Ünlü oyuncunun kızının kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sezer'in 1986 doğumlu kızı Deniz Arna, pek çok başarılı dizi ve filmde rol aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Efsane Cuma indirimleri mizah oldu! Nur Yerlitaş ve Fatih Ürek'in görüntüleri...

Bill Gates'in kızı Jennifer Gates hamile! Dünyanın en zengin bebeği olacak

İLİŞKİLİ HABER

Bill Gates'in kızı Jennifer Gates hamile! Dünyanın en zengin bebeği olacak
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0