Nevşin Mengü'den olay fotoğraf! 'Türkiyede vergilerin...'

Gazeteci ve sunucu olan Nevşin Mengü sosyal medyada yeni fotoğraf paylaştı. Paylaşımıyla olay olan fotoğrafa birçok yorum geldi. Fotoğrafın altına açıklama yazan ünlü gazeteci maaşlı olmak ve kendi işini yapmayı kıyasladı. Aynı zamanda Türkiye'deki vergiler hakkında da düşüncesini belirtti.

Ekranlara 2005 yılında Kanaltürk televizyonuyla başlayan ve ilk olarak "Kadınalar Kulübü" adlı programı sunan Nevşin Mengü, Habertürk, Tahran Muhabirliği, Kanal D gibi birçok alanda sunuculuk ve editörlük yaptı. Ekranlarda görmeye alışık olduğumuz ünlü sunucu sosyal medya platformunu da aktif kullanmakta. Sosyal medyada kendi fotoğrafını paylaşarak altına düştüğü notla dikkatleri üzerine çekti.

Nevşin mengüden olay fotoğraf

Nevşin mengüden olay fotoğraf

"MAAŞLI OLMAK VERSUS KENDİ İŞİNİ YAPMAK"

Zaman zaman hayat akışını takipçileri ile sosyal medya üzerinden paylaşan Mengü,son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Paylaştığı fotoğrafa "Maşşlı olmak versus kendi işini yapmak" diye not düştü. Devamında ise şu cümlelere yer verdi: "Maaşlıyken derdin tasan görece az, ama az da çalışsan çok ta çalışsan bir şey fark etmiyor. Kendi işini yapınca 7/24 çalışıyor oluyorsun ama manevi olarak kesinlikle daha tatmin edici." ifadelerini kullandı. Yazdığı açıklamanın ardından herkesin derdi olan vergi konularına da atıfta bulunan ünlü gazeteci, 'Türkiye'de vergilerin ne kadar yüksek olduğunu idrak ediyorsun' söylemlerini de eklemeyi unutmadı.

nevşin mengu sosyal medya hesabından paylaşımı

nevşin mengu sosyal medya hesabından paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Armağan Çağlayan gözyaşları içinde anlattı! "Acı çekmek istemiyorum"

Aslı Enver'den çarpıcı açıklama: Geçmişteki bazı davranışlarını abartılı buldu!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'den çarpıcı açıklama: Geçmişteki bazı davranışlarını abartılı buldu!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0