Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç itirafı! 'Özür dilerim Oğuzhan' deyip gerçekleri anlattı

Önceki akşam yakın arkadaşı Fatma Topbaş'ın doğum gününü kutlamak için Yeniköy'de bir mekana giden Demet Özdemir, eşi Oğuzhan Koç hakkında samimi açıklamalarda bulundu. "Özür dilerim Oğuzhan" diyerek gerçekleri anlatan Özdemir'in ifadelerine Koç'un vereceği yanıt merak konusu oldu.

Ağustos ayında görkemli bir düğünle bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasında parmakla gösterilen çiftler arasına girmeyi başardı. Önceki gün yakın arkadaşı Fatma Topbaş'ın doğum günü için Yeniköy'de bir mekana giden taze gelin Demet Özdemir'in evlilik hakkındaki açıklamaları herkesi şaşırttı. 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

"ELİMİN LEZZETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Oğuzhan Koç ile yuva kuran ve evliler kervanına katılan Özdemir, konu yemek yapmaya gelince "Çok nadir yemek yapıyorum ama elimin lezzetli olduğunu düşünüyorum. Anneme bazen sipariş veriyoruz çünkü annelerin yaptığı yemek hiçbir yerdeki gibi olmuyor, olmaz da" şeklinde konuştu. 

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Muhabirlerin "Oğuzhan Bey hamarat mıdır" sorusunu da yanıtsız bırakmayan Özdemir, "Böyle şeyler başlık yapılıyor ama açıkça söyleyeceğim. Özür dilerim aşkım. Oğuzhan mutfağa girmeyi hiç sevmiyor arkadaşlar. Öyle bir niyeti yok yok, hiç olmadı" diyerek kahkaha attı. 

Demet Özdemirden Oğuzhan Koç itirafı

Demet Özdemirden Oğuzhan Koç itirafı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'dan kızı Eliz'le eğlenceli video!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0