Mahmut Tuncer'den Petek Dinçöz'e olay yorum!

Yıllar sonra sahnelere geri dönen Petek Dinçöz, katıldığı programda 'Ben son assolistim" dedi. Dinçöz'ün yorumuna Mahmut Tuncer sessiz kalamadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Petek Dinçöz ünlü şarkıcı Alelade Show adlı programa konuk oldu. Petek Dinçöz, burada hem sunucu Doğu Demirkol'a hem de bir diğer konuk Mahmut Tuncer'e kariyeri hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Yeni projelerinden bahseden Dinçöz, "Jory Boy ile bir düet çalışmalarının olacağını" söyledi.

Ünlü şarkıcı daha sonra, "Hala assolist olduğunu düşünüyor musun?" sorusuna cevap olarak "Hayır. Ben son assolistim. Gazinolar da kapandı zaten" cevabını verdi.

"KAZMA KÜREK ALSA ELİNE HER YERİ YIKAR"

Tam bu anda söze giren Mahmut Tuncer ise "O dönem büyük bir ses getirmişti. Kazma kürek alsa eline her yeri yıkar" ifadelerini kullandı ve bütün salonu hem şaşırttı hem de güldürdü.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

yolcu 1 yıl önce

ülkeyi terkettim diyenler parası bitince geri dönüyor