Merve Boluğur'dan şaşırtan fotoğraf kareleri geldi! Bir takipçisinin ilişki sorusana...

DJ Mert Aydın ile 44 günlük evliliklerini 5 dakikada sonlandıran ve magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, aktif kullandığı sosyal medya hesabından şaşırtan fotoğraf kareleri yayınladı. Bir takipçisinin ilişki hakkında sorduğu soruya verdiği yanıt ise gündem oldu.

İlk evliliğini Murat Dalkılıç'la yapan ve iki yıl sonra boşanma kararı alan Merve Boluğur, Geçtiğimiz aylarda DJ Mert Aydın ile yolları birleştirme kararı almıştı. Ne yazık ki kısa süren evlilik 5 dakikalık bir süre ile sonlanmıştı. Hayatı hakkında her detayı takipçilerine sunan Boluğur, yayınladığı fotoğraf kareleri ile takipçilerini şaşırttı. Bir takipçisinin ilişki sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu ise gündeme geldi.

merve boluğur yeni paylaşımı

merve boluğur yeni paylaşımı

YENİ FOTOĞRAF KARELERİ GÜNDEMDE!

Özel hayatı hakkında ve yaşam biçimini sosyal medyada yaşamayı seven ve sık sık paylaşımlarda bulunan Merve Boluğur, yeni boşanmasına rağmen eğlenceli halleri ve gelen sorulara verdiği cevaplarla gündemden düşmüyor. Yeni eğlenceli pozlarıyla takipçilerini şaşırttı. 

İşte o kareler;

merve boluğur

merve boluğur

merve boluğur

merve boluğur

"MUTLU İLİŞKİ VAR MIDIR?"

Yaşadığı boşanma olayının ardından hız kesmeden paylaşım yapmaya devam eden Boluğur, takipçileri ile yaptığı soru-cevap aktivitesinde bir takipçisinin "Mutlu ilişki var mıdır? Varsa bunun formülü nedir?" sorusunu yanıtsız bırakmadı. Ünlü oyuncu  
"Bence yok, herkes oynuyor!" şeklinde yanıt vermesi akıllarda soru işareti oluşturdu.

Merve aydından şaşırtan cevap

Merve aydından şaşırtan cevap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Uraz Kaygılaroğlu'ndan açıklama geldi! Kazada yaralanan oyuncuların son durumu...

Seda Bakan paylaşımıyla güldürdü! "Bittim gözün aydın"

İLİŞKİLİ HABER

Seda Bakan paylaşımıyla güldürdü! "Bittim gözün aydın"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Vcd 1 yıl önce

Buda kendini nimetten zannediyo, kendini ünlü yerine koyuyo, istediğin kadar gündeme gelmeye çalış, pozitif bir yanın yok

işte öyle 1 yıl önce

2 kocadan dönenden hayır gelmez lafı vardır anadoluda...

konuk 1 yıl önce

Allah ıslah etsin arayış içindeler ve bir türlü istediklerini bulamıyorlar bulamazlar da, yanlış yerde arıyorlar ve ne istediklerinin bile farkında değiller.

Toplam 1 beğeni