Dilan Polat yine gündemde! Eşi Engin Polat'tan gelen yıldönümü sürprizi...

Abartılı yaşam tarzıyla bilinen sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın paylaşımları sosyal medyada büyük ilgiyle takip ediliyor. Eşi Engin Polat ile olan videoları çok konuşulan sosyal medya fenomeni bu videolara bir yenisini ekleyerek yeniden gündeme geldi. Evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift sosyal medyanın yine diline düştü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Doğum fotoğrafçısı olarak başladığı kariyer hayatına, kız kardeşiyle birlikte açtığı güzellik merkeziyle devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat her hareketiyle sosyal medyanın gündemine düşmeyi başarıyor. Milyon takipçiye ulaşan fenomenin her paylaşımı sosyal medyada büyük ses getiriyor. Bu ses getiren paylaşımlara bir yenisini ekleyen Polat sosyal medyada yine gündem oldu.

Dilan Polat

Dilan Polat

"SAÇMALAMA ENGİNNN" NİDALARIYLA HERKESİN DİLİNDE

Hem eşi hem de ortağı olan Engin Polat ile paylaştığı videolarla sosyal medyada gündem olan fenomen "Saçmalama Enginn" nidalarıyla herkesin dilinde. Doğum gününde eşinin kendisine aldığı lüks otomobil ve açtığı şatafatlı kuyumcu ile sosyal medyada gündem olan Polat şimdi de eşinin yıl dönümü için hazırladığı jest ile gündeme geldi.

Dilan Polat

Dilan Polat

GÜLLERLE DOLU BİR JEST!

Eşinin yaptığı ve paylaştığı her jesti "Saçmalama Enginn" nidalarıyla sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat bu sefer de eşinin yıl dönümleri için yaptığı jesti paylaştı.

 Dilan Polat ve Engin Polat

Dilan Polat ve Engin Polat

Lüks evlerinin her yerini kırmızı güllerle kaplatan eşinin bu jestini kayda alan fenomen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Eşinin sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Polat paylaşımlarına "Nice senelere sevdiğim" notunu düştü. Bu paylaşımlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Engin Polat

Engin Polat

Engin Polat

Engin Polat

Dilan Polat'ın paylaştığı, eşinin yıl dönümü sürprizinin videosu:

Oyuncu Esra Dermancıoğlu hastalığı hakkında konuştu! "Yardım istiyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Esra Dermancıoğlu hastalığı hakkında konuştu! "Yardım istiyorum"

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0