Kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'e veda töreninde gözyaşları sel oldu!

Amasyada'ki korkunç kazada hayatını kaybedenlerden biri olan tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde veda töreni gerçekleştirildi. Törende kazadan yaralanarak kurtulan Güleryüz'ün arkadaşları Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten de yer aldı. Konuşma yaparken gözyaşlarına boğulan oyuncular Tolga Güleryüz'e dair anılarından bahsederken ailesine baş sağlığı dilediler.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Amasya'da tiyatro oyuncularının bulunduğu minibüsün tıra çarpması sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz'de bulunuyordu. Gözyaşları içerisinde memleketi İzmir'de toprağa verilen Güleryüz için geçtiğimiz gün Kadıköy'de veda töreni gerçekleştirildi. Kazada yer alan oyuncular Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in de yer aldığı törende göz yaşları sel oldu.

Tolga Güleryüz

Tolga Güleryüz

Kazada hayatını kaybeden Tolga GüleryüzİLİŞKİLİ HABERKazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'e veda!

GÖZYŞALARINA BOĞULDULAR!

Törende Güleryüz'ün ailesinin yanında ünlü isimler de yer aldı. Gözyaşları içinde Güleryüz'ü anan oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve Begüm Öner sahnede durmakta güçlük çektiler. Kazada yaralanan oyuncular Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten değnekle sahneye çıktılar. Tolga Güleryüz ile anılarını anlatan oyuncular gözyaşlarına boğuldular.

Melis İşiten gözyaşlarına boğuldu

Melis İşiten gözyaşlarına boğuldu

Begüm Öner Tolga Güleryüz

Begüm Öner Tolga Güleryüz

"BENİ BIRAKAMAZSIN..."

Sahneye çıkan ve söz alan oyuncu Ceyhun Fersoy Tolga Güleryüz'den  "Tolga, 2017'de beni arayarak 'seninle çalışmak istiyorum' dedi. Çok beyefendi bir insandı. Onu anlamak için onunla yaşamak lazım. O kadar çok sırrımız var ki onunla. Biz bu sahnede onunla sayısız oyunlar oynadık." diye bahsederken, kaza anında Güleryüz ile yaşadığı olayı gözyaşları içerisinde şu sözlerle ifade etti:

"Kaza sonrası kapıdan çıkarken onu çekmeye çalıştım. 'Beni bırakamazsın' dedim çünkü Tolga ile yapacağımız çok şey vardı. Bir insan bu kadar aile terbiyesi göremez. Annesine babasına çok teşekkür ediyorum"

Ceyhun Fersoy sahnede gözyaşlarını tutamadı

Ceyhun Fersoy sahnede gözyaşlarını tutamadı

Tolga Güleryüz'e Veda töreninden görüntüler:

Avustralyalı oyuncu Kate Keltie kansere yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Avustralyalı oyuncu Kate Keltie kansere yakalandı
Hugh Jackman'ın imzalı şapkası açık artırmayla satıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hugh Jackman'ın imzalı şapkası açık artırmayla satıldı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0