Yılmaz Morgül'den Hande Erçel itirafı! "Onunla evlenmek..."

Usta sanatçı Yılmaz Morgül'den katıldığı canlı yayında ekranların sevilen oyuncusu Hande Erçel ile ilgili herkesi şoke eden itiraflar da bulundu. Oyuncuya olan hayranlığını dile getiren şarkıcı Erçel'in adını duyunca adeta kendinden geçti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Tv8 ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programının konuğu renkli kişiliği ve güçlü sesiyle tanınan ünlü sanatçı Yılmaz Morgül oldu. Canlı yayında magazin haberlerine dair yorumlarda bulunan ünlü sanatçı, konu ekranların sevilen ismi Hande Erçel'e gelince oyuncuya övgü dolu sözler sarf ederken adeta kendinden geçti. Canlı yayında Erçel ile ilgili itiraflarda bulunan Morgül izleyenleri şaşırttı.

Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül

Yılmaz MorgülİLİŞKİLİ HABERYılmaz Morgül'den ilginç eylem! Ağaç oldu

"ONUNLA EVLENMEK İSTERDİM"

Güzel oyuncuya karşı özel bir ilgisi olduğunu söyleyen şarkıcı "1997 yılında şöhret olduğumda Hande Erçel dünyada olsaydı onunla kesin evlenmek isterdim. Bana 'evet' desin ya da demesin... Ben onu evlenilecek kız olarak görüyorum. Bir aile kızı olarak görüyorum." sözleriyle Erçel'e karşı olan ilgisini dile getirirken, "Güzellik ve yetenek olarak onunla karşılaştırılanları hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Dünyada en tatlı reçel, Hande Erçel. Hande Erçel'i çok seviyorum, onu sevenleri de çok seviyorum" sözleriyle de izleyenleri hem güldürdü hem de şaşırttı.

Hande Erçel ve Yılmaz Morgül

Hande Erçel ve Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül'ün canlı yayında Hande Erçel'e olan hayranlığını dile getirdiği o anlar:

Hugh Jackman'ın imzalı şapkası açık artırmayla satıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hugh Jackman'ın imzalı şapkası açık artırmayla satıldı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0