CZN Burak'tan olay paylaşım! Agüero ve Afrikalı çocuklarla...

Yaptığı her paylaşımla olay olan şef CZN Burak ve Arjantinli Sergio Agüero, Afrikalı dans grubu Triplets Ghetto Kids'den bir grup çocukla birlikte dans ritimleri gündem oldu. İşte o paylaşım hakkında detaylar...

Pozitif ve gülen yüzüyle sosyal medyanın fenomeni Burak Özdemir, 2021 yılında kalp rahatsızlığından dolayı sahalardan uzak kalan Sergio Agüero ve bir grup Afrikalı çocuklarla video çekti.  Kısa sürede viral olan bu videoyu ünlü şef Burak paylaştı ve olanlar oldu.

ARJANTİNLİ YILDIZI RESTORANTINDA AĞIRLADI!

Instagram'da 40 milyonu aşan takipçisi olan influencer CZN Burak, videoyu paylaşması üzerine Agüero'nun kendisi de Instagram hesabına CZN'nin paylaşımını alıntı yaptı.  CZN, Agüero'yu restoranlarından birinde ağırladı. İkilinin çocuklarla birlikte dans etmesi sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Burak özdemir bir grup afrikalı çocuklarla dans videosu paylaştı

Burak özdemir bir grup afrikalı çocuklarla dans videosu paylaştı

Yasak Elma'da çekilen o sahne ağır tepkilere maruz kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'da çekilen o sahne ağır tepkilere maruz kaldı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Soner 1 yıl önce

neden bu kadar zayiflamis , kilo al biraz