Esnaf lokantasından kovulan Mehmet Şef ilk kez konuştu! "Kurgu değildi"

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programının ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya, bir belgesel çekimi için gittiği esnaf lokantasından kovuldu. Yalçınkaya, olayın kurgu olmadığını sosyal bir deney olduğunu söyledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

MasterChef'te 5 yıldır jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, Exxen'de yayınlanacak belgesel için geçtiğimiz hafta bir esnaf lokantasında yemek yedi. Gizli kamerayla birlikte esnaf lokantasının menüsünü kontrol eden Yalçınkaya, yemekleri çok yağlı bulduğunu mekanın ustasına iletti. Tartışmaya sebep olan diyaloğun sonunda usta şef kendini kapıda buldu.

Tüm bu yaşananları kayıt altına alan Yalçınkaya, sosyal medya gündeminde bomba etkisi oluşturmuştu. Ünlü şef, olayın gerçek yüzüyle ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Yalçınkaya

"KURGU DEĞİL SOSYAL DENEY"

Akşam'ın haberine göre; Görüntülere yansıyanların kurgu olmadığını söyleyen Yalçınkaya, çekilen belgeselin bir sosyal deney olduğunu vurguladı. Yalçınkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu lokantalarda ünlü biri olmanız size hiçbir ayrıcalık sağlamıyor... Bir lokantaya girdim ve sipariş ettiğim yemeğin bittiğini görünce "Nereye geldik biz böyle, paramızla yemek yiyemiyoruz" diyerek lokantanın sahibine sitem ettim. Usta da "Benim kurallarım var. Bu kurallara uymayan kişi burada yemek yiyemez" dedi. Bu gibi yerlerde kurallara uymadığın zaman kovulursun. Bu sosyal deneyde, esnaf lokantasındaki adap ve usulleri yansıtmaya çalıştım. Tabii ki olayın hemen ardından lokanta sahibine durumu açıkladı. Yıllardır sahip çıkılan bu değerlerin, bir toplumun pusulası olduğuna yürekten inanıyorum."

Oyuncu Ali Seçkiner'in asıl mesleği duyanları şoke etti! BBCS'nin yıldızı meğerse...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ali Seçkiner'in asıl mesleği duyanları şoke etti! BBCS'nin yıldızı meğerse...

BİR YORUM YAPIN 0