İrem Helvacıoğlu'ndan herkesi şaşırtan itiraf! "Ben de fiziksel şiddete maruz kaldım"

Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu önceki akşam bir etkinlikte objektiflere yakalandı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İrem Helvacıoğlu'ndan herkesi şaşırtan itiraf geldi.

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren dizi Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, şimdilerde Alp Navruz ile birlikte "Yürek Çıkmazı" adlı dizide başrolü paylaşıyor. Geçtiğimiz akşam düzenlenen Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması'nın finaline katılan ünlü oyuncu muhabirlerden gelen sorulara yanıt verdi. Yer aldığı dizide şiddet gören karakter olarak yer alan oyuncu kendisiyle ilgili herkesi şaşırtan şiddet itirafında bulundu.

İrem Helvacıoğlu herkesi şaşırtan şiddet itirafında bulundu

İrem Helvacıoğlu herkesi şaşırtan şiddet itirafında bulundu

"BEN DE ŞİDDET GÖRDÜM!"

Divan Kuruçeşme'de gerçekleştirilen yarışmanın finaline moda, tasarım, cemiyet ve dünyasından büyük ilgi geldi. Akasya Asıltürkmen, İrem Helvacıoğlu, Özlem Süer, Cihan Nacar ve Tuvana Büyükçınar gibi ünlü isimler geceye katılanlar arasındaydı. Basın mensuplarıyla muhabbet eden İrem Helvacıoğlu, yer aldığı dizinin şiddeti anlatmasına değinerek gerçek hayatta yaşadığı şiddetten de kısaca bahsetti.

İrem HelvacıoğluİLİŞKİLİ HABERİrem Helvacıoğlu'da o kervana katıldı!

Şiddet konusunda kendi hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan ve herkesi şaşırtan ünlü oyuncu şu ifadelere yer verdi:

"Gerçek bir olayı anlatmak en önemlisi de bu gerçekliğin, bu şiddetin hala yaşanabiliyor olmasını bilmek çok korkunç ve sinir bozucu bir duygu. Ben de kendi hayatımda fiziksel şiddete maruz kaldım. Özellikle psikolojik şiddet görüyorum ve bunu sonradan fark ediyorum. Hayatımda bu tarz şiddeti bana uygulayanlara yer vermiyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dünya Kupası Katar'da İbrahim Tatlıses rüzgarı esti!

Nükhet Duru'nun başlattığı 'tayt' polemiğine Muazzez Ersoy son noktayı koydu!Babanın yanında...

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru'nun başlattığı 'tayt' polemiğine Muazzez Ersoy son noktayı koydu!Babanın yanında...
Fazıl Say ile Ece Dağıstan el ele verip boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Fazıl Say ile Ece Dağıstan el ele verip boşandı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0