Şeyma Subaşı paylaşımıyla kafaları karıştırdı! Kızı Melisayla fotoğrafı Acun Ilıcalı'ya mı?

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yakında nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Kızı Melisa ile olan fotoğrafını paylaştı, üzerine düştüğü not herkesin kafasını karıştırdı. Subaşı'nın mesajı Acun Ilıcalıya mı? İşte Subaşı'nın kafaları karıştıran o paylaşımı...

2017 yılında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı o dönemde sosyal medyanın en çok aranan ismi haline gelmişti. Bir yıllık süren evliliklerinin ardından ayrılma kararı alan Ilıcalı ve Subaşı çiftinin 2013 yılında dünyaya gelen Melisa adında kızları bulunuyor. Hareketli hayatıyla sık sık gündeme gelen Subaşı, Ilıcalı ile ayrılığının ardından hayatını Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birleştirme kararı aldı. Bu süreçte ise Ilıcalı'nın kızının velayetini aldığı biliniyordu fakat Subaşı yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Şeyma Subaşı ve kızı Melisa Ilıcalı

Şeyma Subaşı ve kızı Melisa Ilıcalı

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evleniyor! Dillere destan 3 düğün yapacak...İLİŞKİLİ HABERŞeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evleniyor! Dillere destan 3 düğün yapacak...

PAYLAŞIMIYLA KAFALARI KARIŞTIRDI!

Şu sıralar bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğü Mısırlı iş insanı ile evlilik yoluna girdiği bilinen Şeyma Subaşı cephesinden kafaları karıştıran bir hamle geldi. Kendisine benzerliği ile dikkat çeken kızı Melisa ile fotoğrafını paylaşan Subaşı paylaşımın üzerine düştüğü "Benden ayrılmak istemiyor. 'Anne beni karnına geri koyup yanında götürsene. Hayırlısıyla ve inşallah, annesi nerede yaşıyorsa, kızı da orada onunla yaşayacak" notu Subaşı'nın mesajının Acun Ilıcalı'ya mı olduğunu akıllara getirdi.

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kenan İmirzalıoğlu Milyoner yarışmasında sakız çiğneyen yarışmacıya öyle bir cevap verdi ki! "Patlatmaya kalkarsan..."

Demet Akalın'dan ilginç kutlama! Hamile kalayım diye...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan ilginç kutlama! Hamile kalayım diye...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0