Jim Carey'den Elon Musk'a inat şaşırtan karar! Ayrılma kararı aldı

Dünyaca ünlü aktör Jim Carey Elon Musk'ın twitter'ı almasıyla birlikte ayrılma bu mecradan kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde oyunculuk kariyerini bitirip emekli olacağını duyuran ünlü yıldız Jim Carey twiter'ı bıraktığını duyurdu. Birçok ünlü isim Elon Musk'un Twitter'ı satın aldıktan sonra ücretli yapacağını duyurunca Twitter'ı bırakma kararı aldı.

Carey'de Twitter'ı bırakan ünlüler kervanına katıldı. Carrey yaptığı açıklamada "Twitter’dan ayrılıyorum ama arkadaşım Jimmy Hayward ile yaptığım kısa animasyonu paylaşmak istedim" dedi. Oyuncu, Twitter hesabını silme nedeni olarak direkt Elon Musk'ı işaret etmese de bu hamlesinin altında Musk'ın etkisi olduğu düşünülüyor.

Elon Musk twitter

Elon Musk twitter

EMEKLİ OLCAĞINI DUYURMUŞTU!

Carrey, katıldığı bir röportaj esnasında gelecekte bir proje ile ilgilenip ilgilenmediği sorulduğ"Oldukça ciddiyim" açıklamasında bulunmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ünlü milyarder Roman Abramoviç'in İstanbul'da tuttuğu yalının fiyatı dudak uçuklattı!

 

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0