Buse Varol'dan sokak ortasında eşiyle ilgili şoke eden açıklama!

Uzun bir süredir ekranlarda herhangi bir projede yer almayan Buse Varol muhabirlerin sorularına şaşırtan bir yanıt verdi.

Buse Varol önceki gün Nişantaşı'nda bir arkadaşıyla buluştuğu kafeden çıkarken objektiflere takıldı. 

Dizi teklifleri aldığı ve gelen senaryoları okuduğunu söyleyen Varol "Görüşmelerim var inşallah olursa yapacağım. Bekleme modunda değilim daha çok çocuklarla vakit geçirip, onlarla ilgileniyorum. Hiç öyle bir kafamda şu ya da bu olsun diye bir şey yok yani ne gelirse okuyorum" diye konuştu. 

“KENDİM OKUYUP KARAR VERİYORUM”

Varol, "Dizi teklifi geldiğinde kabul etmenizde Alişan Bey'in de etkisi oluyor mu?" sorusu üzerine "Hiç öyle ona 'Şu olsun bu olsun' diye sormadım yani önce ben kendim okuyup karar veriyorum. Böyle bir şey var sence nasıl diye soruyorum sadece. Öncelik benim fikrim. Herkesin kendi kararı kendine" şeklinde yanıt verdi. 

ALİŞAN’I DA İZLEYEMİYORUM”

Televizyon izlemeyi sevmediğini de sözlerine ekleyen Buse Varol, eşi Alişan'ın sabah programını da işi olduğunda izleyemediğini belirtip şöyle devam etti: 

"Sadece bir dizi izliyorum güzel gördüğüm bir dizi var. Bazen 'Arka Sokaklar' denk gelirse ona bakıyorum. Televizyon izlemeyi sevmiyorum. Kışları bir yarışma programı var ona bakıyorum. Yalan söylemeyim genelde sabahları koşturmam olduğu için Alişan'ı da izleyemiyorum evde olursam izlerim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ata Demirer sosyal medyadan paylaştı! "Yakında kavuşacağız"

Özge Ulusoy'dan mutlu haber! Düğün tarihleri belli oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Özge Ulusoy'dan mutlu haber! Düğün tarihleri belli oldu...
Burak Haktanır’dan çok konuşulacak açıklama: Düşman olmayı muhaliflik sanıyorlar

İLİŞKİLİ HABER

Burak Haktanır’dan çok konuşulacak açıklama: Düşman olmayı muhaliflik sanıyorlar

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatan 1 yıl önce

Sanatcilarin hangisine sorarsanız sorun genelde TV izlemiyorum çocuklarla ilgileniyorum işimle ilgileniyorum gibi kelimeler kullanırlar ve dogrudurda. Çünkü biliyorlar kendilerini izleyen ve onların satafat icinde yaşamasını sağlayan koskoca bir ülke insanı var. Sonra gece yatağa giren yurdum insanı benim çocuğum niye yırtık ayakkabı giyer diye düşünür. İşte fark burada.

Toplam 1 beğeni