Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal'ı kızdıracak olay sözler

5 yıl önce boşanan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic arasında nafaka krizi devam ediyor. Davalık olan eski eşlerden Jahovic ünlü şarkıcı Sandal'ı kızdıracak yorumda bulundu.

2008 yıllarında boşanan Mustafa Sandal ile Emina Jahovic'in iki çocukları bulunuyor. Boşandıktan sonra nafaka yüzünden davalık olan ünlü ikili arasında sular durulmuyor. 

EMİNA JAHOVİC'TEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

Dışarda objektiflere yakalan Emina Jahovic eski eşi Mustafa Sandal ile ilgili tartışma çıkaracak sözlerde bulundu. 

Jahovic, muhabirlerin, "Anne eğer çalışıyorsa, boşandığı eşinden nafaka almalı mı?"  sorusuna "Ben karışmak istemiyorum ama ben de aynı sorunu yaşadım. Erkeğin sorumluluk alması lazım, ailesine tabii ki bakması lazım. Erkek, erkek adam gibi davranmalı. Çocuklarının nafakasını ödemeli" diyerek hemcinslerini savundu.

emina jahovicten mustafa sandal

emina jahovicten mustafa sandal

Jahovic, Mustafa Sandal'ın nafaka iptali için dava açtığını duyunca eski eşini kendisinden 'mal kaçırmakla' suçlamıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Uraz Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz'a sert çıkış! "Ciddi bir şey anlatıyorum..."

Özge Ulusoy'dan mutlu haber! Düğün tarihleri belli oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Özge Ulusoy'dan mutlu haber! Düğün tarihleri belli oldu...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0