Gamze Özçelik'ten şaşırtan paylaşım! 'Artık benimle inşaAllah' diyerek duyurdu

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik yardıma adadığı hayatından bazı kareleri sosyal medya hesabından yayınlamaya devam ediyor. Her paylaşımı merakla takip edilen ünlü isim son paylaşımıyla herkesi duygulandırdı. Özçelik, sosyal medya hesabından kendisine verilen hediyeyi paylaşarak 'Artık benimle inşaAllah diyerek duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

38 yaşında olan Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile Suriye’nin İdlib kentine gitti. Dünyanın dört bir yanından yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım yapan ve oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen eski oyuncu Gamze Özçelik'in yayınladığı videoda çocuklara olan sevgisini yürekleri ısıttı.

İşte Gamze Özçelik'in "Benim için aşk dolu geçecek bir haftasonunun ilk dakikalarıydı.. " o yayınladığı video;

Ünlü oyuncu, yardım ziyaretinden çocuklarla olan kareleri Instagram'da yayınlayarak bir de duygusal not düştü. Özçelik bu defa küçük bir kız çocuğu kendisine aldığı hediye bilekliği paylaştı. Mutluluğu gözlerinden belli olan ünlü isim 'Bilekliğin akıbetini merak edenler varmış' diyerek 'Artık hep benimle' notunu düştü.

Gamze Özçelik ınstagram

Gamze Özçelik ınstagram

Özçelik'in paylaşımı birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal kızları için...

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal kızları için...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

ZİYA AYDIN 1 yıl önce

Yeryüzünde çocuklar güldükçe Dünyada yaşam daha huzurlu ve daha esenlik hale geliyor. Ne mutlu kalbinde çocuklara/insanlığa şefkat ve merhamet besleyenlere.

Toplam 2 beğeni

Levent 1 yıl önce

YAAA HAKKK BU MÜBAREK HANIMEFENDİYE İKİ CİHANIN ZÜLFİKAR DİR ARTIK YARABBİM YAA BU MÜBAREK İNSAN GUC KUVVET KUDRET imkan kabiliyet maddi ve manevi güç nasib et YAAA HAKKK