Mert Aydın hakkında çıkan iddiaları yalanladı! Merve Boluğur'a gereksiz insan..

DJ Mert Aydın, Merve Boluğur ile 2 aylık evliliklerini geçtiğimiz aylarda 5 dakikada sonlandırmışlardı. Mert Aydın, katıldığı bir etkinlikte gazetecilere; eski eşi Boluğur hakkında "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" açıklaması yaptığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili iddiaları yalanlayan Mert Aydın, Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mert Aydın ve Merve Boluğur çifti geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Evliliğinin henüz ikinci ayı dolmadan hızlı bir şekilde boşanan çift herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medyada açıklamaları ve boşanma kararı hakkında konuşan Merve Boluğur'a, eski eşi Mert Aydın'dan çarpıcı ifadeler geldiği iddia edildi. "Gereksiz insan" söylemlerini kullandığı ileri sürülen Mert Aydın, bu konu hakkında açıklama yaptı.

Mert Aydnın Merve Boluğur hakkında çıkan iddialara cevabı

Mert Aydnın Merve Boluğur hakkında çıkan iddialara cevabı

"GEREKSİZ İNSAN UNUTMAYA ÇALIŞIYORUM"

Bir davetin açılışında Dj'lik yapan ve basın mensuplarına konuşan Mert Aydın, "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandığı iddia edilmişti.

DJ mert aydın

DJ mert aydın

Çıkan haberler hakkında açıklamayı sosyal medya hesabından yazan Mert Aydın, "Bugün hakkımda çıkan haberler ile ilgili açıklamam... Açılışında çaldığım mekanda eski eşim Merve Boluğur ile ilgili söylediğim iddia edilen sözler asılsız ve gerçek dışıdır. Ben biten bir ilişkinin ardından yaşanmışlıklara olan saygımdan dolayı hiçbir zaman kötü konuşmadım. Lütfen haberler yapılırken muhattabının bir kadının olduğunu unutmayarak bu hassas dönemde daha dikkatli davranılmasını herkesten rica ediyorum" notunu düşerek paylaştı.

mert aydın merve boluğur hakkında çıkan iddiaları bu sözlerle yalanladı

mert aydın merve boluğur hakkında çıkan iddiaları bu sözlerle yalanladı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bensu Soral'dan o sorulara yanıt! "Ben aynı benim..."

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0