MasterChef Türkiye programının gözde yarışmacısı Metin Yavuz! Nişanlısı ile dikkat çeken...

Türkiye'nin severek izlediği MasterChef programında sivrilen yarışmacı Metin Yavuz, özel hayatından ve programdaki performansından dolayı sık sık gündeme geliyor. Nişanlı olduğu Ecem Eseler ile programdan sonra evleneceğini belirten Yavuz'un nişanlısıyla dikkat çeken kareleri sosyal medyada gündem oldu.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan MasterChef yarışma programı son hızlıyla devam ediyor. Bir bir elenen yarışmacıların ardından yaptığı yemeklerle gözde isim olan ve önlüğü kazanma hakkına sahip yarışmacı Yalçınkaya, iddialı isimlerin bir arada olduğu programda duruşu ve yaptığı yemeklerle gündemden düşmüyor. Program sonrasında evleneceğini duyurduğu nişanlısı Ecem Eseler ile çekildiği pozlarla gündeme geldi.

NİŞANLISI İLE POZLARI DİKKAT ÇEKTİ

24 yaşında olan başarılı yarışmacı Metin Yavuz, 18 Mart 22 tarihinde Ecem Eseler ile nişanlandı. Geçtiğimiz aylarda romantik bir evlenme teklifi yapan Yalçınkaya, gittikleri Kapadokya tatilinde bindiği balonda "Ecem, evlen benimle. Seni Seviyorum" diye bağırmıştı. Son dönemde merak konusu olan yarışmacının nişanlısı ile olan pozları dikkat çekti.

İşte o paylaşımlar;

masterChef metin yavuz ve nişanlısı

masterChef metin yavuz ve nişanlısı

metin yavuz

metin yavuz

Metin yavuzun nişanlısı ecem eseler

Metin yavuzun nişanlısı ecem eseler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bensu Soral'dan o sorulara yanıt! "Ben aynı benim..."

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal kızları için...

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal kızları için...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Eymir 1 yıl önce

adam 40 yaşında gösteriyor

Calculus 1 yıl önce

Haramı teşhir etme noktasında FETÖ elinize su dökemez, FETÖ'nün mazhar olduğu sille-i İllahiye sizler için de yakındır. Titreyiniz! Zira Rabbim “Allah imhâl eder, ihmâl etmez”.

Toplam 3 beğeni