Umreye giden Aslı Şen'den pes dedirten paylaşım! Kabe'nin önünde krem reklamı yaptı

Cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen'in umreden krem reklamı yapması sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı. Kabe'nin önünde krem reklamı yapan Şen'in paylaşımını gören takipçileri "Umrede de reklam yapmazsın", "Ben utandım" diyerek tepki gösterdi. Sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline gelen Şen, tepkilere karşı sessizliğini bozdu.

Fenerbahçe'nin unutulmaz başkanı Ali Şen'in gelini Aslı Şen, geçtiğimiz gün umreye gitti. Umreden art arda paylaşımlar yapan Aslı Şen'in son paylaşımı ise hayranlarına 'pes' dedirtti. Arka fona kabeyi alarak el kreminin fotoğrafını çeken Şen'in bu tarz bir reklam yapması herkesi hayrete düşürdü. 

Aslı Şen

Aslı Şen

Kutsal topraklardan yaptığı paylaşımına "Allah her isteyene nasip etsin inşallah. İnsanın gönlüne buranın sevdası düşünce, ne iş dinliyor ne başka bir şey. Hem dualarımdan eksik olmayan ve Allah'a emanet ettiklerim var. Onlara bol bol dua ettim, arayabildiklerimi aradım. Bir de Allah'a havale ettiklerim var tabii" şeklinde not düşen ünlü isme yorum yağdı. Şen, paylaşımının ardından "Allah gözlerini doyursun pes", "Ben utandım", "Dünya malı dünyada kalır", "İnsan biraz utanır" diyerek tepki gösteren takipçilerine yanıt verdi.

Aslı Şen krem reklamı

Aslı Şen krem reklamı

İLK KEZ KONUŞTU!

"İnkar önyargıya dayalı, iman ön bilgiye dayalıdır. Eğer bir insan zaten size önyargıyla geliyorsa ondan uzak durmalısınız. Bazen susmak en güzel cevaptır. Allah'ın hesaba çekeceği şeyden kul hesaba çekemez. Eğer ben sizi gerçekten seviyorsam samimiysem dua ederim" ifadelerinin yer aldığı bir videoyu paylaşan Aslı Şen, eleştirilere karşı sessizliğini bozdu. Paylaşımına bir not düşen Şen, "Reklam yaptı diyenlere... İlk ziyaretimde yaşadığım mucize ardından kurdum markamı. O gün bana çok değerli Kabe hocası 7 yıl sonra (yani bu sene) dünya markası olacaksın demişti. Bu hikayeyi bir aç kere anlatmıştım. Bilen bilir. Bu paylaşım teşekkür paylaşımı. Kötü niyet arayanları Allah ıslah etsin der ve susarım" dedi.

Aslı Şen krem reklamı konusunda sessizliğini bozdu

Aslı Şen krem reklamı konusunda sessizliğini bozdu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aylin Coşkun'a Paris'te büyük şok! Başına gelmeyen kalmadı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 15

temel 1 yıl önce

acuna hayatinin kadini buldun dedi acun bir yil agladi beni kurtarin diye her ak sakalli ne derse uyacak misin yaptigi seyi savunuyor daha hata dersin

alo 1 yıl önce

Ne ayaksınız

zorbey 1 yıl önce

ozaman kalbi niyeti güzel olanda gitsin kabede cilingir sofrasi kursun,

Bjk1903 1 yıl önce

Ne kadar ihlasli mi degilmi diye kadincagizin, yaripta kalbinemi baktiniz.. herkesin ameli ve niyeti ne ise eline gececegide o'dur ...

Hakkı 1 yıl önce

Olur canım insanlarla uğraşmayın herkes kendinden sorumludur

Yorumların Tümünü Okuyun