Merve Boluğur'dan olay karar! Ekranlara yarışma programı ile dönüyor!

Dj Mert Aydınla kısa süren evliliğinin ardından sık sık gündemde olan Merve Boluğur, sevilerek takip edilen yarışma programı Survivor ile ekranlara döneceği ileri sürülüyor. Boluğur'un olay kararı ise herkesi meraklandırdı.

Evlilikleri, sosyal medyada paylaşımları ve hareketleri ile magazin gündeminde sıkça yer alan Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu Boluğur'dan magazin gündemini sarsacak ve takipçilerini meraklandıracak iddia ortaya atıldı. 

merve boluğur ekranlara mı dönüyor?

merve boluğur ekranlara mı dönüyor?

SURVİVOR'A HAZIRLANIYOR!

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2023 sezonunda ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncuların yavaş yavaş belli olduğu yarışmanın dikkat çeken ismi ise Merve Boluğur oldu. Ekranlardan bir süredir uzak kalan oyuncu, Survivor yarışması ile döneceği ileri sürülüyor. Merve Boluğur'un yarışma için şimdiden hazırlıklara başladığı söyleniyor.

merve boluğur survivor yarışmasına hazırlandığı iddia ediliyor

merve boluğur survivor yarışmasına hazırlandığı iddia ediliyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gamze Özçelik şaşırtan paylaşım! 'Artık benimle inşaAllah' diyerek duyurdu

Altın Kelebek Ödülleri'nde Sefo rüzgarı esti! Gibi'nin Feyyaz Yiğit'i ise...

İLİŞKİLİ HABER

Altın Kelebek Ödülleri'nde Sefo rüzgarı esti! Gibi'nin Feyyaz Yiğit'i ise...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0