Aylin Coşkun'a Paris'te büyük şok! Başına gelmeyen kalmadı

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun tatil için gittiği Paris'te bir AVM'de paralarını çaldırdı. Soyulduğunu fark eden Coşkun, sosyal medyadan yayınladığı videoda 'Allah bizim polisimizden razı olsun' diyerek Paris'teki sisteme isyan etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun geçtiğimiz günlerde tatil için Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Eşinin sürprizi ile doğum gününü kutlamak için gittiği Paris'te bir AVM'de cüzdanı çalındı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan ünlü isim soyulduktan sonra sosyal medyadan isyan etti.

aylin coşkun pariste soyuldu

aylin coşkun pariste soyuldu

"ALLAH BİZİM POLİSİMİZDEN RAZI OLSUN"

Coşkun, Instagram hesabından yayınladığı videoda yaşadığı hırsızlığı anlattı. Hırsızlığın şokunu atlatamayan Coşkun, "Evet resmen soyulduk arkadaşlar bildiğiniz çantamı açıp içinde Euro'ları aldılar. Buradaki güvenlik tiplerde bugün burada bir sürü soygun yapılmış ve burada da armut topluyorlar. Güvenlik var ama neden var belli değil resmen bildiğiniz soyulduk. Hiçbir şey yapmıyorlar, sadece tutanak tutuyorlar. Bunu gelip sıkıysa bizim ülkemizde yapsınlar da göreyim ben, Allah bizim polisimizden razı olsun. Gerçekten polisimizden bin kere Allah razı olsun. Burası sözde Fransa yani Pariste'yiz ve bir sürü soygun oluyor. Düşünün biliyorlar ver hiçbir şey yapmıyorlar. Sözde güvenlik var. Güvenlik burada sadece size tutanak tutmak için var" ifadelerini kullandı. 

Altın Kelebek Ödülleri'nde Sefo rüzgarı esti! Gibi'nin Feyyaz Yiğit'i ise...

İLİŞKİLİ HABER

Altın Kelebek Ödülleri'nde Sefo rüzgarı esti! Gibi'nin Feyyaz Yiğit'i ise...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 15

Yasin Çelik 1 yıl önce

eee ama lafa geldimi avrupa avrupa diyorsunuz al sana medeni avrupa ne olucak şimdi herkezin kulağına küpe olsun sıkıysa suudi arabistanda yapsınlar bilekler kesiliyor yemiyor

Hamdi şen 1 yıl önce

Hadi canım sende … orası Paris orada horsızlık mı olur , resmen şaka yahu sen kaybetmişsindir paranı , Paris ya orası, hani medeniyet, beşik , medeniyetin beşiği, yok yok olamaaaazzzz , hayalimdeki Avrupa yı yıkamazsınnnnn

Toplam 1 beğeni

Cerkez Isa 1 yıl önce

Evet tam olarak öyle, hatta bundan da beter , mesela benim evimi sokak zuppeleri üç hafta boyunca taşladı (camları) , polis e her defasında ihbar da bulundum hatta geldikleri saati de söyledim, bir kez olsun gelmediler , ben onları korkutmasın bugün hala devam edecekler , burada adalet i kendin sağlamalıyız eğer yabancı ismin varsa, Fransız kimliğim de var

Beyaz Türkler 1 yıl önce

Seçimde chphdpkk oy vereceksiniz saçnalama

Kul insan 1 yıl önce

İki defa Paris'e gittim. Birisi okul gezisi ikincisi iş icabı. Derin dondurucu gibi soğuk bir şehir. Tarihi eserleri çok. Duvarlarında masum insanların kanlarını gördüm. Nüfusu git gide azalan yerini diğer Milletin aldığı şehir. Sosyetenin kandırıldığı şehir. Soru şu Biz kimleri veya kimi memnun etmek için yaşıyoruz. Fransa Paris düşman ülke nokta. Tarihte çok yardım ettik ve bize karşı savaştılar hatırlatırım.

Yorumların Tümünü Okuyun