MasterChef yarışmacısı Gamze Tosun'a Acun Ilıcalı'dan akıl almaz jest!

TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen yemek yarışması MasterChef'ten bu hafta elenen yarışmacı Gamze Tosun oldu. Ortaya atılan iddiaya göre Acun Ilıcalı Tosun'a öyle büyük bir jest yapmış.

MasterChef'in son dokuz yarışmacılarından biri olan Gamze Tosun, bu hafta elenerek yarışmaya veda etti. Yarışma boyunca başarılı oluşu ve yaptığı yemeklerle takdir gören  Tosun, elenme üzüntüsünü ekranlara da yansıttı. Sosyal medyada yer alan iddialara göre, MasterChef yarışmacısı Gamze Tosun'a Acun Ilıcalı'dan takdir edilesi bir jest geldi.

Masterchef yarışmacısından bu hafta elenen isim gamze oldu

Masterchef yarışmacısından bu hafta elenen isim gamze oldu

ACUNDAN YARIŞMACIYA MUHTEŞEM JEST

Yarışmaya başladığı günden beri göz önünde olan ve yaptığı yemeklerle hafızalara kazınan Gamze Tosun, yarışmaya veda ederken Acun Ilıcalı'nın muhteşem jestiyle karşılaştı. Acun Ilıcalı'nın Tosun'un çocuklarının eğitim masraflarını üstlendiği ileri sürülüyor. Bu büyük jest karşısında 5 çocuk annesi olan Gamze Tosun ise sevincine engel olamadı. Bu haberle gündeme gelen Acun ise vatandaşlar tarafından "Helal olsun", "Taktir ettik Acun'u" sözleri ile karşılaşıldı.

Acun Ilıcalı Gazme Tosun

Acun Ilıcalı Gazme Tosun

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Armağan Çağlayan gözyaşları içinde anlattı! "Acı çekmek istemiyorum"

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Hadi Ordan 1 yıl önce

Dogrudur ins. Söylenti yay, kahraman ol, ne ala,masrafsız comertlik. Ne hikmetse elenecek şahısların hepsi de o hafta asla yapmadıkları garip şeyler yapıyorlar GÜYA. Gamze, Metin, Kıvanç, Busra son 4 olmalıydı. Artistlikten başka sey bilmeyen, ascilikla alakası olmayan Burak dururken Gamzenin elenmesi, yarismanin kurgu olduğunu gösterdi

Toplam 1 beğeni

fatih 1 yıl önce

ulan şu ülkede servetinin milyonda biri yardım yapınca ne oluyorsa bu millete kahraman oluyor. Kuran sız millet zekatıda yanlış anladığı için yazık be. normalde bunun gibi milyon çocuğu okutacak adama kahraman muamelesi yazık yazık

Toplam 1 beğeni

Doğrucu Davut 1 yıl önce

Buram buram reklam kokuyor. Gamze’nin elenmesi ve acunun yardımı falan senaryo gereği.

Toplam 1 beğeni