Camdaki Kız dizisi setinden eğlenceli paylaşım! Enis Arıkan'dan Nur Sürer kareleri

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, kendi günü dışında da sık sık gündeme geliyor. Dizinin 'Muzo' karakterini canlandıran Enis Arıkan, aktif kullandığı sosyal medya hesabından set arkasından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Nur Sürer'i videoya aldığı o eğlenceli kareler ise kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

Her bölümde izleyenleri ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisi set arkasındaki eğlenceli anlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Dizinin 'Muzo' karakterini canlandıran Enis Arıkan, rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videoyu sosyal medyada takipçilerinin beğenisine sundu. 

Camdaki kız oyuncuları nur sürer ve enis arıkan

Camdaki kız oyuncuları nur sürer ve enis arıkan

SETTEN PAYLAŞIM GELDİ

Sosyal medyayı aktif kullanan ve sık sık dizi paylaşımlarında bulunan 39 yaşındaki Enis Arıkan, oyuncu arkadaşı Nur Sürer'in videosunu çekip paylaştı. Videoda sert ifadeler takınan Sürer'in altına "Nur yüzlüm" notunu düşerek paylaşan Arıkan, ünlü camiasından da birçok yorum aldı. Eğlenceli anların paylaşıldığı video kısa sürede viral oldu.

Nur sürerin eğlenceli anları

Nur sürerin eğlenceli anları

Eğlenceli anların Enis Arıkan tarafından kayıt altına alınan o video;

Mehmet Ali Erbil'i kahreden o olay! Vefalı dostum dediği kişi...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'i kahreden o olay! Vefalı dostum dediği kişi...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0