Emine Erdoğan'ın gözetiminde yayımlanmıştı! Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabı 2 dalda...

Emine Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. Gözetiminde yayımlanan Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" adlı yemek kitabı 2 dalda aday gösterildi. Emine Erdoğan'ın bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medyada paylaşımlarıyla da sık sık gündemde yer alıyor. Gözetiminde yayımlanan "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" adlı yemek kitabının 2 dalda aday gösterildiğini sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan'a tebrik mesajları yağdı.

Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı uluslararası yarışmada aday gösterildi

Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı uluslararası yarışmada aday gösterildi

2 DALDA ADAY GÖSTERİLDİ!

Emine Erdoğan'ın gözetiminde yayımlanan, Türk mutfağının zenginliğini uluslararası alanda göstermeyi hedefleyen Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı adlı yemek kitabı, uluslararası Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülleri 2023 yarışmasında "Gastrodiplomasi" ve "First Lady" kategorileri olmak üzere 2 dalda aday gösterildi.

Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı 2 dalda aday

Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı 2 dalda aday

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'dan 'Dünya Kadın Hakları Günü' paylaşımı!

EMİNE ERDOĞAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından bu güzel haberi duyuran Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabımızla ilgili güzel bir haber aldım. Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülleri 2023 seçkisinde 2 dalda aday gösterildi. Bu başarı, asırlık reçetelerimizi literatüre kazandırmak uğruna verilen emeğin, bilgi birikimi ve tecrübenin bir tezahürü. Özünde binlerce yıllık yaşanmışlığı barındıran Türk Mutfağı'nı adım adım geleceğe taşıyor olmak, büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı. Lakin dünya mutfaklarına örnek teşkil edecek daha nice keşfedilmeyen atıksız, ekolojik ve geleneksel tariflerimiz var. İngilizce ve Sırpça çevirisinin ardından İtalyanca olarak raflardaki yerini alan kitabımız, zamanla tüm dünya dillerinde okurlarına ulaşacak. Kitabımızın tüm emektarlarına ve Türk mutfağına gönül veren herkese teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Emine Erdoğan Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabı paylaşımı

Emine Erdoğan Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabı paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Emine Erdoğan Ukrayna'dan getirilen yetim çocuklarla buluştu

Emine Erdoğan 'Su tasarrufu' konusunda uyarıda bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan 'Su tasarrufu' konusunda uyarıda bulundu!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0