İsmail Hacıoğlu ekranlara geri dönüyor! İşte oyuncunun merakla beklenen yeni dizisi...

Fox TV'de izleyicisiyle buluşmak için gün sayan yeni dizi Taçsız Prenses'in ilk fragmanı yayınlandı. Hazırlıkları tamamlanan dizinin oyuncu kadrosu da merak edilenler arasındaydı. Tanıtımda yer alan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu'nu görenlerin diziyle ilgili merakı daha da artmaya başladı.

Bir İstanbul Masalı, Çocuk, Beyaz Gelincik, Mahkum ve daha birçok yapımda yer alan ve başarısıyla adından sıklıkla bahsettiren başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Özellikle Ayla filmindeki başarısıyla çok konuşulan ünlü oyuncunun yeni dizisinin konusu da oldukça merak ediliyor.

İsmail Hacıoğlu ekranlara dönüyor

İsmail Hacıoğlu ekranlara dönüyor

Ayla filminin yıldızı Kim Seol yıllar sonra ortaya çıktı! Tüm TürkiyeİLİŞKİLİ HABERAyla filminin yıldızı Kim Seol yıllar sonra ortaya çıktı! Tüm Türkiye'yi ağlatan Ayla'nın...

EKRANLARA DÖNÜYOR

MF Yapımın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Keskin'in yaptığı, senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in kaleme aldığı Taçsız Prenses'in ilk bölüm tanıtımı geldi. Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu da merakla beklenen Taçsız Prenses'in oyuncu kadrosunda yer alarak ekranlara dönüş yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen gibi isimler de dikkat çekiyor.

İsmail Hacıoğlu Taçsız Prenses dizisinde

İsmail Hacıoğlu Taçsız Prenses dizisinde

TAÇSIZ PRENSES DİZİ KONUSU:

Merakla beklenen dizi; annesinden dinlediği sevgi dolu masallar ile büyüyen fakat kalp hastası annesinin hastaneye kaldırılmasıyla birlikte gerçek dünyanın içerisine sıkışan ve her türlü kötülüğü yapabilecek bir kıza dönüşen Masal'ın hikayesini ele alıyor. Masal'ın yaşadığı bu zorlu hayat yolculuğunda kendisine destek olacak olan kişi ise öğretmen Evgin olarak karşımıza çıkıyor. Masal kendi hikayesini bulmak için çıktığı bu yolculukta hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalan masallarını da tamamlama fırsatı bulacak. Masal'ın uzun sürecek bu yolculuğundaki en yakın dostu ise köpeği köfte olacak.

Taçsız Prenses dizi konusu

Taçsız Prenses dizi konusu
Taçsız Prenses başlıyor
Taçsız Prenses başlıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Camdaki Kız setinden eğlenceli paylaşım! Enis Arıkan'dan Nur Sürer kareleri gündem oldu

Aslıhan Doğan Turan doğum günü yemeğine servet ödedi!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan Turan doğum günü yemeğine servet ödedi!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0