Bir Peri Masalı'nın Zafer'i Mustafa Mert Koç'tan estetik açıklaması! Burnunu Taro Tekin kırmış

Yer aldığı Bir Peri Masalı dizisindeki Zafer rolüyle izleyiciden tam not almayı başaran ünlü oyuncu Mustafa Mert Koç dizinin son bölümlerinde burnundaki bandajla dikkatleri üzerine çekmişti. Burnunu bandajlı gören izleyicilerden estetik iddiaları gelmişti. Oyuncu o iddialara çektiği videoyla açıklık getirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medyadan paylaştığı videolarla tanınan ve sonrasında oyunculuğa adım atan Mustafa Mert Koç şimdilerde Fox TV'de yayımlanan Bir Peri Masalı adlı dizideki Zafer karakteriyle büyük beğeni topluyor. Yer aldığı yapımlardaki başarısı ve duruşuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu şimdiki dizisinde ise burnundaki bandaj ile dikkatleri üzerine çekti. İzleyicilerden gelen estetik yaptırdığı iddialarına Koç'tan cevap ise gecikmedi.

Mustafa Mert Koç estetik iddialarına cevap verdi

Mustafa Mert Koç estetik iddialarına cevap verdi

Mustafa Mert Koç kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?İLİŞKİLİ HABERMustafa Mert Koç kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

BURNUNU TARO EMİR TEKİN KIRMIŞ!

Hakkında çıkan estetik iddialarıyla ilgili çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa Mert Koç "Taro ile dövüş sahnesinde yumruk geldi burnuma, dört yerimden kırıldı. Kaza bu olabilir, yarın bu bandı çıkaracağım. Aynen iş devam ederken estetik yaptırdım..." açıklamasını yaparak estetik yaptırmadığını, olayın bir set kazası olduğunu söyleyerek iddialara açıklık getirdi.

Mustafa Mert Koç'tan estetik iddialarına yanıt:

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0