Fatih Ürek'ten Mehmet Ali Erbil'e sert eleştirdi: TikTok'tan para kazanmak şaklabanlıktır!

"Buket Aydın ile Yüz Yüze" programının bu haftaki konuğu olan Fatih Ürek, sosyal medya platformu TikTok'u kullananları sert bir dille eleştirdi. Mehmet Ali Erbil'in videolarına da atıfta bulunan Ürek, "Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor" dedi.

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, geçtiğimi gün Haber Global ekranlarında izleyenlerle buluşan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk oldu. Meslek hayatı ve son dönemlerin trendleri hakkında açıklamalarda bulunan Ürek'in Mehmet Ali Erbil için kullandığı ifadeler dikkat çekti. 

Kendini tanımlarken 'muhafazakar' terimini kullanmayı tercih eden Ürek, "Ben aslında muhafazakarım. Süslüyüm ama dozunda giyinirim, göze batırmam. Sahnede giyerim süslü kıyafetlerimi. Eteklerim olmaz benim. Çizgiye uygun giyinmeye çalışırım ve çok da başarılı olduğumu düşünüyorum. Çok disiplinli ve dikkatliyim. Yanımda çalışan asistanım da tayt giyse kızarım ben. Belki yakışıyor belki yakışmıyor ama gözüme batıyor" şeklinde konuştu. 

"TİKTOK YÜZÜNDEN YUVALAR YIKILIYOR"

7'den 70'e her yaş grubunun kullandığı sosyal medya platformu TikTok hakkında da konuşan Ürek, "Tiktok yüzünden yuvalar yıkılıyor. Orası biraz tuhaf, hiç anlamış değilim" diyerek tepki gösterdi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e de sitem eden ünlü şarkıcı, "Tiktok meselesini hiç anlamış değilim. Ahlaki durumları da biraz bozuyor. Olamaz dediğim şeyleri orada görmeye başladım. Anadolu insanı da bunu yapıyor. Ülke olarak her şeyi abartıyor muyuz? Onu sorgulamaya başladım. Benim Tiktok hesabım yok. Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor. Eskiden Mehmet Ali ile çok bir araya geliyorduk. Herkesle o kadar mazim var ki hatta bana kara kutu derler" dedi.

Mehmet Ali Erbilin Tiktok hesabında yayınladığı görüntüler

Mehmet Ali Erbilin Tiktok hesabında yayınladığı görüntüler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bir Peri Masalı'nın Zaferi Mustafa Mert Koç'tan estetik açıklaması! Burnunu Taro Emir Tekin kırmış...

Hacı Sabancı garantici çıktı! Evlilik sözleşmesiyle Nazlı Kayı paranın yüzünü dahi görmeyecek

İLİŞKİLİ HABER

Hacı Sabancı garantici çıktı! Evlilik sözleşmesiyle Nazlı Kayı paranın yüzünü dahi görmeyecek
Serdar Ortaç'a yılın ayarı! "Kimseye maaşı sorulmaz"

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'a yılın ayarı! "Kimseye maaşı sorulmaz"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0