Sefo'dan minik öğrencilere büyük sürpriz! Vaadini yerine getirdi

Sefo, Bursa'da "Beni başka seçerseniz Sefo'yu getireceğim" diyen çocuk hayranını kırmadı. Kzı öğrencinin başkan seçildiğini öğrenen Sefo, Bursa'ya giderek okulda konser verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sefo, Tuana isimli bir kız öğrencinin, “Sınıf başkanı olursam Sefo’yu getirtirim” vaadini gerçekleştirmek üzere yola çıktı. Yol boyunca çektiği videoları sosyal medya hesabından yayınlayan Sefo, “Arkadaşlar Bursa’da okulda bir öğrenci, okul başkanlığına aday olmuş. Vaatlerinden biri beni okula getirtmekmiş, arkadaşımız başkan seçilmiş. Ben okula gidiyorum” dedi.

“Hoş geldin Sefo” pankartıyla karşılanan şarkıcı, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Sefo, müzik dersi işlenen bir sınıfa girerek de öğrencilere sürpriz yapmayı ihmal etmedi. Ders esnasında sınıfa giren Sefo, öğrenciler tarafından çığlıklarla karşılandı. Çocuklarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen şarkıcı, o anları da Instagram hesabından paylaştı.

SEFO'NUN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTIĞI O ANLAR:

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0