Ayten Soykök aracıyla kaldırıma daldı iki kişiye çarptı! O anlar kameralara böyle yansıdı...

Oyuncu Ayten Soykök, Taksim'de kullandığı aracın direksiyon hakimietini kaybedince kaldırımda yürüyen yayaların arasında daldı. Kameralara yansıyan o dehşet anlarında kaldırım üzerinde yürüyen çiftten bir kişi ve son anda aracın üzerine zıplayarak kurtulan bir adam yaralandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyuncu Ayten Soykök, dün saat 12.30 sularında Taksim'de kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırımdan çıkan araç kaldırımda yürüyen yayaların arasında daldı. Güvenlik kameralarına yansıyan o anlarda aracın bir kafeteryaya çarparak güçlükle durduğu görüntülendi. Kaza sırasında kaldırım üzerinde nişanlısıyla yürüyen Yaren Kuzgun bacağından ve elinden yaralanırken, aracın önüne zıplayarak kurtulan bir adam ise vücudunda hafif yaralar alarak hayatını kurtardı.

Ayten Soykök yayaların arasında daldı

Ayten Soykök yayaların arasında daldı

OYUNCU GÖZALTINA ALINDI

Kaza ihbarının üzerine olay yerine polis ekipleri ile sağlık ekipleri yönlendirildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan Yaren Kuzgun'a ilk müdahaleyi yaptılar. Yapılan ilk müdahalenin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kuzgun tedavi altına alındı. Aracın üzerine zıplamasıyla kazayı hafif yaralarla atlatan adam ise ayakta tedavisinin bitmesinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yapıp tutanak tutarken, kazaya karışan oyuncunun aracı çekici yardımı ile emniyetin otoparkına götürüldü. Kazayla ilgili emniyete götürülerek gözaltına alınan Ayten Soykök'ün ise ifadesi alındı. Oyuncu taksirle yaralama suçuyla adli işlemin gerçekleştirilmesinin ardından savcılığın talimatı ile serbest bırakıldı.

Ayten Soykök Taksim kaza anı

Ayten Soykök Taksim kaza anı

Ayten Soykök Taksim kazası

Ayten Soykök Taksim kazası

"KIL PAYI KURTULDUM..."

Kazayı kıl payı atlatan Dilan Su Köknaroğlu, "Yan dükkandan çıkıp buraya sipariş vermeye geliyordum. Çıktığım anda arkamda bir gürültü duydum. Arkamı döndüğüm de arabanın bize geldiğini gördüm. Ondan sonra kendimi bu dükkana attım, kıl payı kurtuldum. Benim arkamdaki beyefendide arabanın üzerine atlayıp kendini yere atıp kurtuldu. Onda da büyük bir ihtimal hasar vardır diye tahmin ediyorum. Arabanın sürücüsü Ayten Soykök'müş ve oyuncuymuş. Bende panik halindeydim ama yardımcı olmaya da çalıştılar. Sonra biz polisi çağırdık. Polis ekipleri ve ambulans geldi ve yardımcı oldular. Yoldan nişanlısıyla geçen hanımefendiye ve ön tarafındaki beyefendiye çarptı. Durumları genel olarak iyiydi. Öndeki adam ayakta tedavi oldu. Diğer kadın ise hastaneye kaldırıldı." ifadelerini kullanarak açıklama bulundu.

Ayten Soykök taksim kazası

Ayten Soykök taksim kazası

KAZA ANLARI KAMERALARA BÖYLE YANSIDI:

Yargı Dizisi ödül töreninde dalga konusu oldu! Pınar Deniz konuşmasında skandal iddia

İLİŞKİLİ HABER

Yargı Dizisi ödül töreninde dalga konusu oldu! Pınar Deniz konuşmasında skandal iddia
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0