Tuzak dizisi final mi yapıyor? Acun Ilıcalı son kararı verdi...

TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisiyle ilgili final yapacağı iddiası ortaya atılmıştı. Dizinin oyuncularından bir kısmı final gözüktü diyerek dizi hayranlarını üzerken bir kısmı dizi devam diyerek hayranlarının yüreklerine su serpmişti. Peki Tuzak dizisi final mi yapıyor? Acun Ilıcalı diziyle ilgili son kararı verdi...

Başrollerini Bensu Soral, Akın Akınözü, Rıza Kocaoğlu ve Talat Bulut gibi başarılı isimlerin paylaştığı, TV8'de ekranlara gelen dizi Tuzak ile ilgili final iddiası geçtiğimiz günlerde ortaya atılmıştı. Reytinglerde istediği başarıyı elde edemediği söylenen diziyle ilgili oyunculardan gelen kafa karıştırıcı paylaşımlar da durumu iyi karmaşık hale getirince olaya kanalın sahibi Acun Ilıcalı el koydu. Peki Tuzak dizisi final mi yapıyor? Diziyle ilgili son kararı açıklayan Acun Ilıcalı'nın paylaşımı ne oldu?

Tuzak dizisi final mi yapıyor?

Tuzak dizisi final mi yapıyor?

OYUNCULARIN İDDİALARI KAFALARI KARIŞTIRDI!

Dizinin akıbetiyle ilgili durum bir o kadar karışıkken oyuncuların yaptığı paylaşımlar kafaları iyice karıştırmıştı. Başrol olarak yer aldığı diziyle ilgili Talat Bulut, "Herkesin ilgisini çekebilecek bir alan yaratmak lazım. O alan içerisinde de hikayenin dağılımlarını yapmamız lazım. Belki o bizde yok. Siz performansını istediğiniz kadar dinç tutun, sizi etkileyen senaryo varsa, sizi etkileyen reji varsa, sizi etkileyen kanal yayını varsa… Kolektivizm anlayışı ve dağılımını henüz kabullenemedik." ifadelerini kullanarak dizinin hayranlarını korkuturken, bir diğer başrol oyuncusu Bensu Soral ise, "Her şey yolunda. Yarın yine çok erken kalkıp sete gideceğim." paylaşımıyla hayranlarının yüreklerine su serpmişti.

Tuzak dizisiyle ilgili oyuncuların paylaşımları kafaları karıştırdı

Tuzak dizisiyle ilgili oyuncuların paylaşımları kafaları karıştırdı

Bensu Soral performansıyla izleyenleri resmen ağlattı!İLİŞKİLİ HABERBensu Soral performansıyla izleyenleri resmen ağlattı!

TUZAK DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR? ACUN ILICALI SON KARARI VERDİ...

Final iddialarının ortaya atıldığı diziyle ilgili TV8'in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı son kararı verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı "Tuzak dizimizin 13. bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz TV8'de yayınlanmaya devam edecektir." açıklamasıyla diziyi sevenlerin yüreklerine su serpen Ilıcalı dizi hakkında çıkan iddiaları yalanladı.

Acun Ilıcalı Tuzak dizisiyle ilgili son kararı verdi

Acun Ilıcalı Tuzak dizisiyle ilgili son kararı verdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sefo yaptığı hareketle gönülleri yine fethetti! Başkan seçilen öğrencinin...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Hatice 1 yıl önce

Final final final olsun

Hatice 1 yıl önce

Final