Celine Dion'den kahreden haber! Milyonda bir görülen hastalığa yakalandı

Fransız sanatçısı olan Celine Dion, kaslarının kontrolsüz bir biçimde kasılmasına sebep olan bir hastalığa yakalandığı bildirildi. Nadir görülen bu nörolojik bozukluğu anlatırken duygusal anlar yaşadı.

Ünlü Fransız sanatçısı Celine Dion, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan duygusal bir gönderi paylaştı. Avrupa'daki hayranlarından özür dileyerek, nadir görülen bir nörolojik rahatsızlığa yakalandığını ilkbahar ve yaz aylarında daha önce planlanan şovlar için sahneye çıkmasına engel olduğunu söyledi. Haberi duyan hayranları ise Fransız sanatçı için çok üzüldüklerini dile getirdi. Kısa sürede hayranları tarafından paylaşılan video ise gündeme geldi.

Celine Dion nadir görülen bir nörolojik bozuklukla uğraşıyor!

Celine Dion nadir görülen bir nörolojik bozuklukla uğraşıyor!

VİDEO İLE HAYRANLARINA DUYURDU!

54 yaşındaki dünyaca ünlü Celine Dion, duygusal bir Instagram videosunda hastalığına dair konuşma yaptı. Dion, "Uzun süredir sağlık sorunlarım ile uğraşıyorum" dedi. 

RAHATSIZLIK ŞARKI SÖYLEMESİNE İZİN VERMİYOR!

Yaşadığı zor durumları anlatan başarılı sanatçı, yaşadığı bozukluk yürümeyi zorlaştıran spazmlara neden olduğunu ve bu durumunda şarkı söylemesine engel olduğunu söyledi. Sözlerinin devamında, "Kabul etmeliyim, bu bir mücadele oldu" dedi. "Tek bildiğim şarkı söylemek." dedi.

Celine Dion geçirdiği rahatsızlık şarkı söylemesine izin vermiyor

Celine Dion geçirdiği rahatsızlık şarkı söylemesine izin vermiyor

GÖSTERİLERİNİ İPTAL ETTİ

Yaşam koşullarını etkileyen ve nadir bir rahatsızlık geçiren ünlü şarkıcı, 2023'teki gösterilerini iptal etti ve bazılarını 2024 için yeniden planladı. Dion, "İyileşme yolunda olduğuma dair umudum var. Bu benim odak noktam ve iyileşmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Celine Dion gösterileri iptal edildi

Celine Dion gösterileri iptal edildi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bülent Ersoy'u karşısında gören küçük kızın bakışları viral oldu!

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Abdullah unal 1 yıl önce

13 veya 15 yıldır kemal lilictaroglunun yapamadığını bu kadın yaptı..haberi okuyunca kahrolduk. mafolduk perişanmış hayatımızı nasıl düzene sokarız bu saatten sonra bilmiyorum