2 kez evlenip boşanan Sinan Akçıl'dan şaşırtan itirafı: Her an evlenebilirim!

Zeynep Koçak'ın sunumunu üstlendiği YouTube kanalına konuk olan şarkıcı Sinan Akçıl'ın evlilik ve çocuk sahibi olma hakkındaki açıklamaları herkesi şaşırttı. Daha önce Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan ünlü şarkıcı "Evlilik bende travma yaratmadı" dedi.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, 2019 yılında oyuncu Burcu Kıratlı ile dünyaevine girmiş ve çift 9 ay sonra boşanma kararı almıştı. Ayrılıkları yalnızca 20 gün süren çift, yeniden aşklarına şans vermek istedikleri için 2021 yılında bir kez daha nikah masasına oturdu. Birbirlerine olan aşklarından vazgeçemeyen Akçıl ve Kıratlı, geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kez boşanarak herkesi şoke etti. 

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı

"40 YAŞINDAN SONRA BABA OLMAK İSTİYORUM"

Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde Zeynep Koçak'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Geleceğe yönelik planlarından bahseden Akçıl, evlilik hakkında şaşırtan açıklamalara imza attı. "Evlilik bende travma yaratmadı. Evlenip boşananlar bir daha evlenmek istemiyor. Ben de tam tersi işledi bu süreç" diyerek sözlerine başlayan ünlü şarkıcı "Evlilik kurumuna çok inanan biriyim. Her an evlenebilirim tekrar. Hayatımı bekar geçirmeyi planlamıyorum. Bunu belli kişi üzerinden söylemiyorum ama evlilik fikri bana çok sıcak geliyor. Çocuk da istiyorum ama yeni bir karar aldım. 40 yaşımdan sonra baba olmak istiyorum. Şimdi 38 yaşındayım, 2 sene sonra çocuk sahibi olabilirim. Çocuğuma doya doya vakit ayırıp, babalık görevini yerine getirme hayalim var" şeklinde konuştu. 

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ümit Erdim'in kızından yüzleri güldüren kardeş tepkisi! "Çorapla mı çıkmış?"

Seda Sayan ve Çağlar Ökten boşanıyor mu? 7.5 aylık evliliğin sonuna mı geldiler?

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan ve Çağlar Ökten boşanıyor mu? 7.5 aylık evliliğin sonuna mı geldiler?

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0