Özge Ulusoy babasını kaybetmişti! Ünlü mankenden duygusal bir paylaşım daha geldi...

Geçtiğimiz günlerde babası Haydar Ulusoy'u kaybeden ünlü manken Özge Ulusoy sosyal medya hesabından babasıyla ilgili yaptığı duygulandıran paylaşımlara bir yenisini ekledi.

Ünlü manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde emekli albay olan babası Haydar Ulusoy'u Ankara'da karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucunda kaybetmişti. Acılı ve zor günler yaşayan Ulusoy bu acısını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı. Bu duygulandıran paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen ünlü mankenden duygusal bir paylaşım daha geldi.

Özge Ulusoy babasını kaybetti

Özge Ulusoy babasını kaybetti

Özge UlusoyİLİŞKİLİ HABERÖzge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı! Ulusoy'un paylaşımı yürekleri..

CÜZDANINI PAYLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde babasının hayatını kaybettiği kazada kolunda bulunan saati paylaşan ünlü manken paylaşımıyla yürekleri yakmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden bu sefer de babasının cüzdanında yer alan aile üyelerine ait olan vesikalık fotoğrafları paylaşan Ulusoy paylaşımının üzerine "Cüzdanın albümümüzdü" notunu düştü.

Özge Ulusoy paylaşımıyla duygulandırdı

Özge Ulusoy paylaşımıyla duygulandırdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Barış Manço'ya "Düşünce Özgürlüğü' sorulmuştu! Cevabı yeniden gündem oldu...

Murat Tolga Şen'den oyuncu itirafı! "Keşke oyuncu olmasalardı..."

İLİŞKİLİ HABER

Murat Tolga Şen'den oyuncu itirafı! "Keşke oyuncu olmasalardı..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0