Burcu Özberk yeni saç stiliyle Ürdün'de poz verdi! Göz kamaştıran o kareler...

Başarılı oyuncu Burcu Özberk, saçlarında değişikliğe gitti. Son dönemin modası olan kahkül kesimiyle sosyal medyadan tam not aldı. Hızını alamayan oyuncu yeni saç stili ile Ürdün topraklarında boy gösterdi. Göz kamaştıran o kareler ise oldukça beğenildi.

Güneşin Kızları dizisi ile oyunculuk mecrasına adım atan ve birçok dizide yer alan oyuncu Burcu Özberk, imaj yeniliğine gitmeyi tercih etti. Saçlarına bu yılın trendi olan kahkül kestiren güzel oyuncu sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla büyük beğeni topladı. Yeni stil yapmışken Ürdün topraklarını ziyaret eden ve burada da fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen oyuncu takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

ORTA DOĞUDA BURCU ÖZBERK RÜZGARI

Son dönemlerde ekranlardan uzak kalan Burcu Özberk, yeni imajını sosyal medya hesabından 'Yenilendim' notuyla paylaşmıştı. Yeni imajı ile Ürdün pozları vermeyi ihmal etmeyen oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla büyük beğeni topladı. Ürdünlü takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Özberk, yeni haliyle oldukça beğenildi.

Burcu özberk ürdünde

Burcu özberk ürdünde

Burcu özberk yeni imajı ile ürdün topraklarında boy gösterdi

Burcu özberk yeni imajı ile ürdün topraklarında boy gösterdi

Burcu özberk kahkül kestirdi sopnra da ürdünde boy gösterdi

Burcu özberk kahkül kestirdi sopnra da ürdünde boy gösterdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı'da tanınan Zeynep Ergül'ün o halleri herkesi şoke etti!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Murat 1 yıl önce

Maşallah Rabbim sizleri nazarlardan korusun kollasın çok güzel olmuş saçlar