Prens Harry'nin Nazi sevgisi başına dert oldu! Yıllar sonra 'çok pişmanım' diye haykırdı

2005 yılında bir arkadaşının kostümlü doğum günü partisinde Nazi üniforması giyen Prens Harry, yıllar sonra bu hamlesinden dolayı duyduğu pişmanlığı dile getirdi. "Hayatımın en büyük hatası" diyen Prens, soykırımdan kurtulan bir kişiyle konuştuktan sonra bu olaydan ders çıkardığını anlattı.

İngiliz Kraliyet Ailesinin olaylı üyesi Prens Harry, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 2020 yılında eşi Meghan Markle ile kraliyet ailesinden ayrılma kararı alarak ABD'ye taşınan Prens, yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. 

Son olarak Netflix'teki yeni belgesel dizisi 'Harry ve Meghan'ın üçüncü bölümünde 'hayatının en büyük hatasını' açıklayan Prens Harry herkesi şaşırttı. Bilinçsiz önyargının kraliyet ailesi ve daha geniş toplum içinde nasıl karşılık bulduğuna değinen Harry, "Bu ailede bazen çözümün bir parçası olmak yerine sorunun bir parçası oluyorsunuz" diyerek sitem etti.

Prens Harry

Prens Harry

Daha sonra Kraliyet üyesini eleştiren gazete kapaklarının görüntüleri gösterilirken 'hayatının en büyük hatasını' açıklayan Prens Harry, 2005 yılında bir arkadaşının kostümlü doğum günü partisinde giydiği Nazi üniforması hakkında konuştu. O dönemlerde 20 yaşında olan ve gamalı haçlı kol bandıyla tamamlanmış bir Nazi üniformasıyla görüntülenen Harry, "Herhangi birini gücendirdiysem ya da utandırdıysam çok üzgünüm" şeklinde konuşarak özür dilemişti. 

Prens Harry Nazi üniformasıyla görüntülendi

Prens Harry Nazi üniformasıyla görüntülendi

"HAYATIMIN EN BÜYÜK HATALARINDAN BİRİYDİ"

Yaptığı hareketin çok yanlış olduğuna katılan ve büyük pişmanlık duyan Prens, belgesel esnasında "Bu, muhtemelen hayatımın en büyük hatalarından biriydi. Sonrasında çok utandım. Tek yapmak istediğim bunu düzeltmekti" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Bu skandal olaydan ders çıkardığının altını da çizen Prens, "Oturup Londra'daki baş hahamla konuştuk ve bu benim üzerimde derin bir etki yarattı. Berlin'e gittim ve soykırımdan kurtulan biriyle konuştum. Bunu görmezden gelebilir ve muhtemelen hayatımda aynı hataları tekrar tekrar yapabilirdim ama ben bundan ders çıkardım" diyerek sözlerini noktaladı. 

Prens Harryden Nazi açıklaması

Prens Harryden Nazi açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Celine Dion'den kahreden haber! Milyonda bir görülen hastalığa yakalandı

Mustafa Sandal ve Doğu Demirkol'un makarnaya ödedikleri para şoke etti! "30 tane ısmarlattım.."

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal ve Doğu Demirkol'un makarnaya ödedikleri para şoke etti! "30 tane ısmarlattım.."

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0