Shakira'dan olay paylaşım! 'Afrika' yazarak kutladı!

Dünyaca ünlü yıldız Shakira, Portekiz'i yenerek Dünya Kupası'nda yarı finale yükselen Fas için paylaşım yaptı. Ünlü isim, Fas'ın galibiyetini şarkı sözleriyle kutladı.

Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası için şarkı yapmıştı.Shakira, Fas'ın yarı finale yükselmesi sonrasında da "Bu kez Afrika için" anlamına gelen şarkı sözünü paylaştı.

shakira waka waka

shakira waka waka

FAS PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Fas bayrağı ve alkış emojilerini kullanan Shakira, "Waka Waka" adlı şarkısında geçen "Bu kez Afrika için" anlamına gelen şarkı sözünü paylaştı.

Shakira fas paylaşımı

Shakira fas paylaşımı

Ünlü yıldızın bu tweeti sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı beğeni yağmuruna tutarken, yaklaşık 180 bine yakın kişi tarafından retweet edildi. 918 bin kişi ise “This time for Africa” yorumunu harika buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ali Sürmeli annesinin intihar sebebini ilk kez açıkladı! "Benim sonum öyle olmasın diye..."

 

Özge Ulusoy'dan "Vicdansızlar" tepkisi! Babasının cenazesindeki görüntüsü hakkında...

İLİŞKİLİ HABER

Özge Ulusoy'dan "Vicdansızlar" tepkisi! Babasının cenazesindeki görüntüsü hakkında...
Kubat ve Nevra Serezli'den eğlenceli anlar! "Sabah neşesi..."

İLİŞKİLİ HABER

Kubat ve Nevra Serezli'den eğlenceli anlar! "Sabah neşesi..."

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0