Burcu Esmersoy adeta para basıyor! Yeni yıl tanıtım fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy her sene yaptığı projelerle paraya para demiyor. Hem sosyal medyadan hem de oynadığı reklam ve programlardan deli gibi para kazanan ünlü sunucunun yeni yıl tanıtım fiyatı dudak uçuklattı.

Son dönemde yaptığı yatırımlarla gayrimenkul zengini olan ünlüler arasında yer alan ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un yeni yıl tarifesi belli oldu. Her bir reklamdan aldığı ücret olay olan 46 yaşındaki güzel sunucu ana sayfasında süresiz kalacak post için istediği ücret şoke etti.

burcu esmersoy yeni yıl tanıtım ücreti

burcu esmersoy yeni yıl tanıtım ücreti

Burcu Esmersoy'un sosyal medya reklam ücretine belirlediği zamla sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Esmersoy'un yeni yıl için belirlediği iddia edilen fiyat dudak uçuklattı.

ADETA PARA BASIYOR!

Yaklaşık 4 milyon takipçisi bulunan sunucu yeni yıl tanıtımı için istediği rakam gün sayısına göre değişiyor. Esmersoy, sosyal medya hesabı üzerinden 2023'te yapacağı reklamlar için 100 bin TL talep ediyor. Gün sayısına göre fiyatlar 30 bin TL'den başlıyor. Sadece 24 saat görülebilen hikayelerde ürün tanıtma bedeli ise 30 bin TL.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kubat ve Nevra Serezli'den eğlenceli anlar! "Sabah neşesi..."

 

Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlunu paylaştı! O kare yorum yağmuruna tutuldu...

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlunu paylaştı! O kare yorum yağmuruna tutuldu...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0