Huysuz Virjin'in hayatı film oluyor! Seyfi Dursunoğlu filmi için düğmeye basıldı

Yaklaşık 3 yıldır hazırlıkları devam eden Huysuz Virjin filmi için düğmeye basıldı. Seyfi Dursunoğlu'nun hayatını anlatacak olan filmin kadrosu Müslüm ve Bergen filminin ekibi tarafından geliştirildi.

Uzun zamandır konuşulan ve hazırlıkları 3 yıldır süren Huysuz Virjin biyografisi için düğmeye basıldı. Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden ünlü isim Seyfi Dursunoğlu'nun hayatının anlatıldığı proje beyaz perdeye aktarılıyor. 

Huysuz Virjin filmi

Huysuz Virjin filmi

Filmin araştırma, geliştirme ve içerik oluşturma süreci Müslüm ve Bergen filmlerini yapan ekip tarafından geliştiriliyor. Filmin senaryosu Yıldız Bayazıt, Sema Kaygusuz, Gülay Batur, Sıla Bayazıt ve Esen Bayazıt’a ait.  

HUYSUZ VİRJİN NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Alim Yapım'ın yapımcılığını, Amorf Film'in ortak yapımcılığını üstlendiği Huysuz Virjin sinema filminin 2023 yılında vizyonda olması bekleniyor.

HUYSUZ VİRJİN OYUNCULARI KİMLER?

Seyfi Dursunoğlu olmak için ismi geçen oyuncular: Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Mert Fırat, Tolga Çevik ve Engin Altan Düzyatan. Ancak, filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu ise henüz açıklanmadı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kubat ve Nevra Serezli'den eğlenceli anlar! "Sabah neşesi..."

Müge Anlı'da kayıp kuzenlerle ilgili şok gelişme! Canlı yayında gözaltı

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'da kayıp kuzenlerle ilgili şok gelişme! Canlı yayında gözaltı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

akif 1 yıl önce

gereksiz işler

demirci 1 yıl önce

Çok gerekli sanki.Harcanan paraya emeğe yazık...

DogruSöyler 1 yıl önce

Tek ve önemli eksiğimiz..

Misafir 1 yıl önce

Çok lazım di sanki