Cumhurbaşkanı Erdoğan "Isabella" şarkısının fenomen ismi Fevzi Kaan Türker'i canlı dinledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da gençlerle buluştu. Yoğun bir program geçiren Erdoğan, program sonunda gençlerle buluşarak sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker'in performansını canlı dinledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da gerçekleştirilen "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" etkinliğine ve toplu açılış törenlerine katıldı. Program sonunda düzenlenen organizasyon ile de gençlerle buluşan Erdoğan'ın gençler ile sohbet ettiği esnada bir sürpriz yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görme engelli hafız Ravzanur KoçakerİLİŞKİLİ HABERCumhurbaşkanı Erdoğan görme engelli hafız Ravzanur Koçaker'i ziyaret etti

MEŞHUR PERFORMANSINI ERDOĞAN'IN ÖNÜNDE SERGİLEDİ!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşayan ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker de düzenlenen organizasyona katılan isimler arasındaydı. Org çalarak şarkı söylediği şarkılarla sosyal medyada fenomen hale gelen Türker, herkesin diline dolanan Isabella performansını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde canlı olarak sergiledi. Türker'i canlı izleyen Erdoğan'ın eliyle ritim tutarak şarkıya eşlik ettiği anlar yüzleri gülümsetti. Sosyal medyada gündem olan o görüntülere yorum ve beğeni yağdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fevzi Kaan Türker'i canlı izlediği o anlar:

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0