Beyaz Show ile ekranlara dönmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran açıklama!

Uzun zamandır ekranlara ara veren ünlü komedyen tekrar "Beyaz Show" ve "Passaparola" programlarıyla geri döneceğinin müjdesini vermişti. Öztürk, Beyaz Show'un nisan ayında başlayacağının müjdesini verdi.

Beyaz Show'a ara verip 4 yıldır TV 8'de yayınlanan O ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yaptıktan sonra ara veren Beyazıt Öztürk 'Beyaz Show'un nisan ayında yeniden yayınlanacağını duyurdu. 

CANLI YAYINDA MÜJDELİ HABERİ DUYURMUŞTU

54 yaşındaki sunucu Beyazıt Öztürk, katıldığı canlı bir yayında “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadeleri ile müjdeli haberi vermişti. 

Beyaz Show yeniden yayınalacak

Beyaz Show yeniden yayınalacak

BEYAZ SHOW EKRANLARA DÖNÜYOR

Önceki sabah yürüyüş yaparken Aramızda Kalmasın ekibi tarafından görüntülenen başarılı sunucu Beyazıt Öztürk, "Her şey yolunda iyiyim. Yalnız olduğum için mutfakta iyiyim. Beyaz Show nisan ayında başlayacak. Tam tarihi ve sürprizleri açıklayacağım" ifadelerini kullandı.


Öztürk, daha önce programla ilgili yaptığı açıklamada "Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyler yapmayıp farklı şeyler yapmak istiyoruz. İnsanlar sıkılmasın 'Yine mi aynı şeyler' demesinler. Yaptığım işlerin insanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM!

Ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü isim, daha önce Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla döneceğinin sinyalini vermişti.

Beyazıt Öztürk

Beyazıt Öztürk

Beyaz Show'a Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak gibi isimlerin konuk olduğu bölümden bir fotoğrafı paylaşan Öztürk, "Ben de özledim ben de" ifadelerini kullanmıştı.

TV8'DE YAYINLANMAYA BAŞLAYACAK!

Daha önce O Ses Türkiye jüri kadrosunda yer alan Beyazıt Öztürk, TV8 ile anlaştı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nuri Alço intihar etmek isteyen genci işte böyle ikna etti! Yeşilçam'ın yıldızı o gence...

Dünyanın en güzel kız çocuğu olarak seçilmişti! Son hali herkesi büyüledi

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en güzel kız çocuğu olarak seçilmişti! Son hali herkesi büyüledi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

vatandaşşşş 10 ay önce

Son günlerde aldığım en müjdeli haber Allahım çok mutluyum :))))))

Toplam 2 beğeni

Zottirit 10 ay önce

İğrenç esprilerine maruz kalıcaz desene.

Toplam 1 beğeni

Taha 10 ay önce

neden kapatıldığını da unutmadık. bu ülkenin en güzel programlarından birisiydi, yazık oldu

memati 10 ay önce

Bıktım bu sanaççı müsvetterinden, hep bize hakaret ediyorlar sonra biz onları alkışlıyoruz, celladına aşık olan suçlu gibiyiz...

Toplam 3 beğeni

hknslh 1 yıl önce

adam 5 yıldır beyaz show için karar veremiyor :) hep aynı haberler hiç değişmiyor.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun