Cüzdanını kaybeden Kaan Urgancıoğlu sevindiren haber!

Yargı dizisinde Savcı Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu sosyal medya hesabından cüzdanını kaybettiğini duyurmuştu. Cüzdanını bulan kişiye vadettiği ödülle gündem olan Urgancıoğlu cüzdanını buldu.

Geçtiğimiz günlerde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan ünlü oyuncu dizilerdeki performansıyla herkesi büyülüyor. Yargı dizisiyle büyük bir çıkış yapan Urgancıoğlu sosyal medya hesabından cüzdanını kaybettiğini duyurmuştu.

kaan urgancıoğlu

kaan urgancıoğlu

Her paylaşımı olay olan yakışıklı oyuncunun bu paylaşımı olay oldu. Takipçilerini şaşırtan Urgancıoğlu, cüzdanını bulana ise kendi elleriyle spagetti yapacağını söyledi.

VAADİ HERKESİ ŞAŞIRTTI!

Ünlü oyuncu, "Bulana ellerimle teyzemin tarifi müthiş bir spagetti hazırlayacağım" notunu düştü. Sevilen isim verdiği vaatle şaşırttı. 

CÜZDANI BULUNDU!

Ünlü oyuncu son yaptığı paylaşımla cüzdanını kendisinin bulduğunu açıkladı. 

"Cüzdanı buldum, evden çıktı,  bulan ben olsam da kaybetme konusunda kendime kızdığım için spagetti konusunda aklım karışık"

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLCEK VİDEO;

Karadenizli gençlerden ilginç yorum! O şarkıyı öyle seslendirdiler ki...

Hande Erçel'den yürek yakan paylaşım! O sözleriyle herkesi duygulandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den yürek yakan paylaşım! O sözleriyle herkesi duygulandırdı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

veyis emeksiz 1 yıl önce

spagettiyi ben sana yapayım kaşık çatal kullanmayı unutursun savcım gel hadi