Esra Bilgiç kendisi hakkında konuşan gençlerin ağzının payını verdi! Bin pişman oldular

İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim gören oyuncu Esra Bilgiç, bazı öğrencilerin hakkında attığı gerçek dışı tweetlere sessiz kalmadı. Kendisini konuşan gençlerin ifadelerini yalanlayan Bilgiç'in paylaşımı olay oldu.

"Diriliş Ertuğrul" dizisinde oynadığı Halime Sultan karakteriyle yıldızı parlayan Esra Bilgiç, son yılların en dikkat çeken oyuncularından biri olarak karşımıza çıkıyor. Yakında dijital bir platformda izleyicilerle buluşacak olan "Organize İşler" dizisiyle anlaşma sağlayan ünlü oyuncu, sosyal medyada kendisi hakkında atılan yalan olduğunu iddia ettiği tweetlere yanıt verdi.

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç

Nur adında bir sosyal medya kullanıcısının "Studybuddy’mi (çalışma arkadaşı) buldum. Esra Bilgiç’le yan yana ders çalışıyoruz şu an" tweetine "Geçen okulda beni vale sandı, aracının anahtarını uzattı; park et diye… Park etmedim(:" şeklinde yanıt veren başka bir takipçinin diyaloglarını gören ünlü oyuncu sessiz kalmadı. Gençlerin hayal gücünden etkilenen Bilgiç, paylaşım yaparak "Merhaba, okula aracımla gelmiyorum. Marmaray ile geliyorum. Bugün İdare Hukuku mazeret sınavım var bir saate fakültede olacağım. Sizinle tanışmak isterim. Belki bu vesileyle sinema sektörü yeni bir senarist kazanır…" şeklinde imada bulundu. 

Esra Bilgiç sosyal medyadan takipçilerine yanıt verdi

Esra Bilgiç sosyal medyadan takipçilerine yanıt verdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı'da tanınan Zeynep Ergül'ün o halleri herkesi şoke etti! 

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0